Alt er håndlavet og fyldt med naturlige, vegetabilske og økologiske råvarer.

Organic, håndlavet og lokalt 

Munkholm hudpleje produkterne er alle håndlavede og produceret uden brug af kunstig farve, parfume, paraben og hormonforstyrrende stoffer. Alle produkterne er fremstillet i Danmark af Tina Munkholm fra Holbæk. Læs mere om Tina og flere af hudpleje produkterne nederst på denne side.

Munkholm producerer også opvaskemiddel og rengøringsmiddel.

 

Hvem er Tina Munkholm ?

Munkholm er en dansk familievirksomhed fra Holbæk. Tina Munkholm startede sin virksomhed hjemme i privaten, men da Munkholm voksede blev produktionen flyttet til større lokaler, men traditionen med at lave alt fra bunden og håndlavet fastholdes. Flere forhandlere er kommet til men kun få har et så omfattende sortiment af Munkholm produkterne som FjordButikken. 

Sortiment:

Munkholm kan tilbyde et bredt sortiment af sæbe, flydende håndsæbe og hudplejeprodukter til ansigt og krop. De fleste produkter er i dag emballeret i apotekerglas og apotekerflasker. De brune glas og flasker passer perfekt ind i det nye nordiske design og signalere i høj grad kvalitet, bæredygtighed og valg af naturlige ingredienser. 

Fodpleje og fodbad

Et par af Munkholm produkterne skal have lidt ekstra opmærksomhed. Fodbadesalt og Fed Fodcreme hjælper mange personer med meget tør og irriteret hud på fødderne. Mange af disse problemer kan du imidlertid selv løses med lidt gør det selv fodpleje. Et godt fodbad med fodbadesalt, derefter høvles eller raspes hård hud og endelig slutter du din fodpleje af  med Fodolie eller Fed Fodcreme. Læs meget mere om fodpleje her.

Top 3 produkter: Munkholm ansigtscreme morgenfrue, Munkholm aftershave og saltskrub med rose.

Munkholm saltskrub er virkelige gode og dem vil vi meget gerne anbefale, men for fuldstændighedens skyld er her et link til samtlige de saltskrub eller body scrub vi har i vores sortiment. Har du fundet en favorit her, så bliver den også vist hvis du klikker her for samtlige saltskrub.