Munkholm, Hudpleje med naturlige økologiske råvarer.

Rabat på udvalgte Munkholm produkter for sommerferie er lige om hjørnet mange solskinstimer ifølge statistikken. Det giver anledning til refleksion og hvad vi selv kan gøre for vores miljø. Munkholm har til sortimentet tilføjet 1 liter refill flasker, som du kan bruge til at fylde dine flydende håndsæber på 250 ml og 500 ml op igen, Det giver god mening for så sparer vi emballage og CO2. Vi hører det igen og igen, at vi løfter i flok for at få styr på vores klimaudfordringer.

Vi går derfor sommeren i møde 15 og 20% i rabat på mange af Munkholm produkterne også de føromtalte flydende håndsæber fra Organic serien, ja så har vi valgt at give rabat på alle produkter i serien, altså også Bade og Bodyoil, Hånd og Bodylotion og Saltskrub.

Munkholm laver også opvaskemiddel og rengøringsmiddel, dem finder du nederst og måske skal du klikke frem til side 2.

Læs mere om Munkholm og alle de dejlige produkter nederst på denne side.

 

« 1

Munkholm med Organic mærkning.

Hudpleje produkterne fra Munkholm har altid været håndlavet og i fremstillingen indgår der hverken kunstig farve, parfume, parabener eller hormonforstyrrende stoffer. Nu er der flere producenter af vegetabilske olie som tilbyder Organic producerede olier af meget høj kvalitet, så derfor har Tina Munkholm skiftet til nye olier, så nu er mange Munkholm sæberne og naturligvis alle olierne blevet Organic mærket.

Tradition og håndværk.

Tina Munkholm startede produktionen for henved 20 år siden, hvor hun tog udgangspunkt i de gamle beskrevne metoder for fremstilling af f.eks. sæbe. Rørepinden er skiftet ud med en elektrisk omrører og gryderne er udskiftet med større kar, men metoderne er de samme. Den flydende sæbe bliver stadig hældt ud i trækar og når sæberne er størknet bliver håndsæbestykkerne skåret ud med tråd , som en ekstra stor osteskærer.

Munkholm og apotekerflaskerne.

Apotekerflasker er fremstillet i det karakteristiske brune glas og de har i flere hundrede år været anvendt til opbevaring af medicin i et apotek. Tina Munkholm har valgt, at fastholde det brune glas, både fordi det er praktisk, kan genbruges og ikke mindst er dekorativt i klassiske og moderne hjem. Apoteker krukker og flasker passer godt sammen med det faktum, at produkterne er håndlavede og etiketterne er sat på helt manuelt.

Fodpleje og fodbad.

Mange af Munkholm produkterne er unikke, men et par af produkterne skal alligevel have lidt ekstra opmærksomhed. Mange har problemer med fødderne og problemerne gælder tør og irriteret hud hård hud, ligtorne og meget andet. Mange af disse problemer kan du imidlertid selv løses med lidt gør det selv fodpleje. Et godt fodbad med fodbadesalt, derefter høvles eller raspes hård hud og endelig pudses huden med en god fodfil. Det vigstigste er imidlertid at forebygge ved at tilføre fugt med en fed fodcreme eller en fodolie. Læs mere om fodpleje, ved at klikke på dette link til fodpleje produkter. Du kan klikke dig tilbage, hvis du ønsker det.

Læs mere om Munkholm.

Her er link til kort indlægget Made in Holbæk by Munkholm hvor du kan læse mere om Tina Munkholm og produkterne.