Organic flydende håndsæbe, Rose fra Munkholm

Munkholm Organic håndsæbe, Rose 500 ml

Munkholm Organic.

Apotekerflaske med flydende håndsæbe. Kan genfyldes fra 1 liter refill flaske.

Dejlig frisk duft af Rose fra naturlige æteriske olier.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

160,00DKK 140,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Munkholm, flydende håndsæbe, Rose, 500 ml

Munkholm, flydende håndsæbe i glasflaske med pumpe og 500 ml. Variant: Rose og sandelwood.

Denne dejlige flydende håndsæbe fra Munkholm vasker ikke alene hænderne rene men blødgør dem og efterlader hænderne med en svag og dejlig duft af rose og noter fra sandelwood. Sandelwood er en særlig familie af træer med fine gule blomster og træet har en særlige evne til at bevare sin duft i lang tid. Den flydende håndsæbe er mild og skånsom mod hænderne og kan også anvendes, hvis du har behov for at vaske dine hænder ofte.

Sæben indeholder både Aloe Vera og Glycerin som virker både hurtigt og skånsomt så dine hænder bliver rene og bløde.

Duft: Rose og Sandelwood. Den flydende håndsæbe indeholder kun naturlige æteriske olier, ikke kunstige og sammensatte parfumer.

Vejledning til brug: Påfør en passende mængde flydende håndsæbe på den fugtige hånd, skum op og skyl godt efter med rent vand. Ved at skylle hænderne på forhånd, så de er fugtet, så sparer du på dels på håndsæben, dels og mere vigtigt er det at den påførte sæbe lettere fordeles til alle dele af hånden og fingrene. Hænderne bliver ganske enkelt renere.

Indhold: 500 ml i glasflaske med pumpe. Denne flydende håndsæbe kan også købes i flaske med 250 ml og i en refill plastikflaske med et indhold på 1 liter, så du kan genfylde denne pumpeflaske og dermed genbruge den dekorative glasflaske og pumpen. Køber du refillflasken, så sparer du flaske, pumpe, emballage, etikette og fragt.

Fremstillet: Den flydende håndsæbe er håndlavet på Munkholms eget værksted i Holbæk, hvor den også bliver tappet. Munkholm fremstiller selv alle de flydende håndsæber og alle de øvrige produkter og altid efter gamle klassiske opskrifter og metoder. Flasker bliver manuelt påfyldt og etiketterne sættes på i hånden.

Økologiske flydende håndsæber

Munkholm har med Organic udviklet en hel serie af flydende håndsæber og andre produkter med økologiske ingredienser. Alle produkterne i serien lige med undtagelse af saltskrub og 1 liter refill håndsæbe leveres i den dekorative og klassiske brune apotekerflasker i glas. Organic serien Rose og Sandelwood er blot en af fem serier fra Munkholm med identiske produkter bortset fra de naturlige æsteriske olier som er tilsat for at give de flydende håndsæber og de andre produkter deres særlige karakter.

Munkholm på hoteller og kursuscentre: Genkender du denne glasflaske, så kan de være fordi at du har set den på et hotel eller kursussted et eller andet sted i Danmark. Nogle steder er det denne Rose og Sandelwood man har valgt andre steder er det en anden duftvariant.

Links til andre produkter

Var denne Munkholm Organic Rose og Sandelwood ikke lige den flydende håndsæbe du ønskede og overvejer du noget andet, så klik her på link til flydende håndsæbe, så finder du alle de flydende sæber fra både Munkholm og fra andre danske mærker. Du kan også klikke på link til Munkholm, så fører vi dig til siden med alt fra Munkholm eller er du gået helt galt i byen og vil se vores faste håndsæber så klik her.