Munkholm håndsæbe Retro

Munkholm håndsæbe Retro

Munkholm, håndsæbe Retro.

Kan anvendes til ansigt, hænder og i brusebad.

Organic produkt med naturlige æteriske olier. Leveres i papirpose.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop. 

42,50DKK 37,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Sammentrækkende og bakteriehæmmende

Skøn håndsæbe med flere gode æteriske olier, der gør at den virker sammentrækkende, rensende og bakteriehæmmende. Sæben består af en dejlig blanding af æteriske olier, der får sæben til af dufte frisk og imødekommende. 

Ingredienser: 100% vegetabilsk økologisk håndsæbe uden farlige tilsætningsstoffer. Sæben indeholder forsæbet rapsolie, kokosolie, palmeolie- og palmekerneolie (certificeret), glycerin, vand, æterisk olie, rosa ler og grøn ler. 

Alle Munkholm sæberne er fremstillet efter en gammel tradition, hvor en sæbebase blandes med skønne olier og Retro sæben er ingen undtagelse. Sæben eller rettere sæbemassen bliver efter blanding med olie og æteriske olier hældt i store træforme. Sæben skal sætte sig i mindst et døgn inden den bliver skåret ud og herefter skal den modnes i ca. 4 uger inden den er klar til brug. Sæberne er cremede og udtørrer ikke huden og så er de antibakterielle, velduftende og dekorative.

Vægt: Håndsæben udskæres manuelt og vægten vil være ca. 100 gram.

Produkt: Munkholm Organic, Retro - håndlavet og håndskåret sæbestykke.

Anvendelse: Håndsæbe, badesæbe og ansigtssæbe.

Levering: Håndsæben bliver leveret i en lille brun papirpose, så den kan ånde. På posen har vi sat en lille seddel som både beskriver sæben og gør at du kan kende den fra andre af Munkholms sæbestykker.

Opbevaring: Sæben skal kunne ånde, så lad den være i papirposen. Du må ikke opbevare håndsæben i en lufttæt sæbebeholder eller plastikpose. Sæbe har en meget lang holdbarhedstid, men den vil over tid krybe en lille smule, det påvirker ikke funktionen.