Lucie Kaas

Lucie Kaas er et design fællesskab, hvor Lucie Kaas selv og designere som Gunnar Flørning og mange andre sammen producerer og markedsfører danske design ikoner.

Lucie Kaas design

Lucie Kaas er et dansk design firma som både udvikler egne produkter og samarbejder med andre danske designere eller familier som har rettighederne til design fra tidligere respekterede og dygtige designere. På denne måde består sortimentet af både helt nye træfigurer og figurer, som i nogle tilfælde er over 60 år gamle som f.eks. Gunnar Flørning og Harry Vedøe som skabte den sjove siddende elefant tilbage i 1961.

Lucie Kaas blev grundlagt i 2010 af Esben og Ellora Rasmussen. Foruden de dansk designede produkter, så har Lucie Kaas åbnet op for andre design, men alle produkterne skal have noget tilfælles. Ideen er at, produkterne skal have en personlighed og en identitet som passer ind i det værdisæt Lucie Kaas har skabt.

Designs som kommunikerer

Lucie Kaas arbejder sammen med designere både kendte og mere ukendte, og produkterne som udvælges til sortimentet, de skal på en eller anden måde kommunikere og påvirke. Figurerne skal skabe værdi for os når de står på hylden eller skrivebordet. Om de giver anledning til et smil, eftertænksomhed, undren, vække minder eller andet, det er ikke afgørende. Dit hjem er dit og ingen andres.

Lucie Kaas er hjemmehørende i København.

Links til andre brands end Lucie Kaas

Fandt du ikke lige det produkt du søgte, så har vi flere spændende mærker af træfigurer i vores sortiment. Klik her hvis du vil tilbage til alt fra Lucie Kaas, men måske finder du træfigurerne fra FableWood mere interessante, det er dit valg og din smag.