FableWood giver naturen træet tilbage med plant et træ kampagne.

Plant træer sammen med FableWood.

FableWood er en serie af fantastisk- og udtryksfulde dyr, som man kun kan elske. Træfigurerne er skabt til at give et smil på læberne og de kan alle justeres, samles, vendes og drejes så du selv kan lave præcis den positur, som gør at de bliver helt rigtige.

Plant et træ med FableWood.

Der skal ikke herske tvivl om, at skovhugst eller i værre grad iskold skovrydning i den tredie verden har indflydelse på jordens klima. Værst er det når store arealer ryddes til fordel for kvæhold. Et sundt princip i forhold til vores natur er, at når du tager, så må du også give.

Køber du en FableWood træfigur i Pick-me-up serien, som er de runde 10-12 cm store figurer, så bliver der betalt på plantning af 2 (tre) nye træer og køber du en af de lidt større figurer, så plantes der 5 (fem) nye træer. 

Eden Reforestation Project er en organisation, som ansætter oftes fattige lokale til at plante først små træer og derefter følge- og pleje træerne i hele træernes opvækstperiode. På denne måde gives skoven tilbage til naturen, og de lokale får et økonomisk grundlag.