Ansigtsmaske, Kul 90 ml fra Munkholm

Munkholm, Ansigtsmaske med kul, 90 ml

Munkholm lermaske til dybderensning.

Bland med vand, så er ansigtsmasken klar til brug.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

89,00DKK 79,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Ansigtsmaske, anti-inflamatorisk og beroligende

Munkholm ansigtsmaske med kul og økologisk lavendel. Det er en dybderensende og afgiftende maske, aktivt kul virker på snavs i porerne og stimulerer blodcirkulationen og strammer op. Den er 100% fri for parabener. Ikke testet på dyr.

Brugsanvisning: Pulveret blandes med vand 1-2 tsk pulver og 1/2 til 1/1 tsk vand. Rør rundt og smør så ansigtet ind med blandingen men undgå øjenområdet. Lad derefter masken sidde så den tørrer godt ind, det sker efter ca. 15 minutter, derefter vasker du ansigtet med lunkent vand. Efter dybderensningen kan du slutte din ansigtsbehandling med enten Munkholms ansigtsserum eller en af Munkholm ansigtscremerne. Har du særlige udfordringer med uren hud, så gentag behandlingen gerne ugentligt i en periode. Vask dagligt ansigtet med en mild og uparfumeret sæbe og beskyt huden med en dagcreme. 

Hudtype: Velegnet til alle hudtyper. 

Mængde: 90 ml.

Link til alle Ansigtsmasker eller lermasker fra flere fabrikanter eller retur til oversigten over Munkholm produkterne.

Munkholm er et dansk firma som udvikler og producerer hudpleje produkter af høj kvalitet. Produktionen sker i egne lokaler i Holbæk og ofte efter gamle metoder, hvilket også betyder at produkterne er håndlavet og der ikke findes nogen form for automation.