Meraki shampoo

Meraki shampoo findes i flere varianter, så der altid er en shampoo som passer dig, der er en Meraki til alle hårtyper tørt, luftigt, tyndt og til mændene findes et særligt kombineret Meraki produkt.

Meraki shampoo typer

Meraki shampoo er tilpasset alle hårtyper, men alligevel er der forskel på de forskellige produkter. Meraki har selv opdelt deres shampoo i Meraki Volumising, som er den shampoo som giver håret fylde uanset om dit hår måtte være tyndt, kraftigt, tørt eller luftigt. Og Meraki Moisturising som er nærende, fugtgivende og reparerer og genopliver tørt hår.

Meraki shampoo flaskerne

Meraki har valgt at adskille sig fra andre fabrikanter af shampoo, ved at tilføje en smukt, elegant og samtidig eksklusivt look. Flaskerne er indfarvet i varme afdæmpede farver og etiketterne er trykt i matchende diskrete farver. En Meraki Shampoo flaske kan således passes ind i det moderne badeværelse eller blot stå på hylden i et traditionelt badeværelse, som de fleste har. Til en Meraki shampoo og de øvrige produkter kan du købe et vægophæng, så din shampoo, håndsæbe, bodylotion eller andet kan hænges op ved vasken eller i brusenichen.

Meraki shampoo til herre

Ikke fordi mandens hår er forskelligt fra kvindes, men Meraki har alligevel udviklet en specielt herreserie, hvor shampooen er kombineret til en shampoo og showergel produkt til brug i brusenichen, som et to-i-et produkt. Den særlige herre shampoo og showergel er en del af produktserien Harvest Moon.

Hint og links: Du har herover en oversigt over Meraki Shampoo, men fandt ingen af produkterne vej til din indkøbskurv, så vil vi gerne anbefale et par veje videre. Vil du se det komplette sortiment, så klik her for alt fra Meraki, vil du se alle vores shampoo og balsam produkter fra både Meraki og andre så klik på link til shampoo.