Badeanstalten, hudpleje med naturlige ingredienser og uden paraben.

Badeanstaltens hudpleje produkter er alle håndlavet, og produkterne indeholder de bedste naturlige råvarer. Vi fører alle Badeanstaltens produkter, men du får også gode rabatter og altid helt friske varer. 

 

Hvem er Badeanstalten?

Badeanstaltens produkter er skabt af Iben Park Holm. Virksomheden er i familieejet og startede med den første lille produktion i Brønderslev, men er siden flyttet til nye fremtidssikrede lokaler i Nørresundby. Lokalerne er ikke åbne for privat salg. 

 

Produkter for Ansigtsbehandling

Husk at nogle produkter virker bedst sammen med andre. Til ansigtsbehandling anvendes ansigtsmaske eller ansigtsscrub og når behandlingen er afsluttet og når er huden ren, tør og åben afsluttes behandlingen med enten en ansigtsolie eller ansigtscreme.

 

Fodpleje og Kropspleje

Start med Badeanstalten badesalt til et dejligt fodbad, brug en fodhøvl eller fodrasper og fil foden glat med fodfilen. Det vigtigste er imidlertid, at fodplejen afsluttes med en Fodcreme, så er du som født på ny. Forebyg tør hud ved at holde din fod velsmurt.

Badeanstaltens badeolie og massageolie er også særdeles velegnet til massage. Læs mere om forebyggelse af tennisalbue og ondt i lænden og se samtidig alle produkter relevante for disse lidelser. 

Badeanstaltens produkter er uden paraben.