Håndlavede produkter, naturlige ingredienser og ingen parabener.

Badeanstalten hudpleje

Badeanstaltens hudpleje produkter er alle håndlavede af de bedste naturlige råvarer udvalgt af Iben Park Holm, den kreative mester og sjælen hos Badeanstalten. Iben tilføjer jævnligt nye cremer, sæber og forskellige olier til sortimentet, så følg os, så følger du også Badeanstalten.  

 

Hvem er Badeanstalten?

Badeanstaltens produkter er skabt af Iben Park Holm. Virksomheden er i familieejet og startede med den første lille produktion i Brønderslev, men er siden flyttet til nye fremtidssikrede lokaler i Nørresundby. Lokalerne er ikke åbne for privat salg. 

 

Produkter for Ansigtsbehandling

Husk at nogle produkter virker bedst sammen med andre. Til ansigtsbehandling anvendes ansigtsmaske eller ansigtsscrub og når behandlingen er afsluttet og når er huden ren, tør og åben afsluttes behandlingen med enten en ansigtsolie eller ansigtscreme.

 

Fodpleje og Kropspleje

Start med Badeanstalten badesalt til et dejligt fodbad, brug en fodhøvl eller fodrasper og fil foden glat med fodfilen. Det vigtigste er imidlertid, at fodplejen afsluttes med en Fodcreme, så er du som født på ny. Forebyg tør hud ved at holde din fod velsmurt.

Badeanstaltens badeolie og massageolie er også særdeles velegnet til massage. Læs mere om forebyggelse af tennisalbue og ondt i lænden og se samtidig alle produkter relevante for disse lidelser. 

Badeanstaltens produkter er uden paraben.