Badeanstalten - naturlige ingredienser.

Badeanstaltens dejlige produkter er håndlavet af de bedste naturlige danske råvarer. Produkterne er fremstillet af vegetabilske olier, æteriske olier og planteekstrakter af høj kvalitet, urteudtræk og ler og helt uden brug af paraben eller andre kritiske ingredienser.

Badeanstalten, historien

Badeanstaltens produkter er skabt af Iben Holm Park, som startede ved sit eget køkkenbord i 2002 med udviklingen af de første håndsæber. I dag ligger Badeanstalten i moderne lokaler i den nordlige del af Nørresundby, hvor der er god plads til fortsat udvikling og produktion. De ydre rammer er moderne, men kikker man indenfor så mødes man af dedikerede Badeanstalten medarbejdere, som laver sæbe efter gamle opskrifter og så man finder ikke en eneste automatisk produktionslinje.

Lokalerne er ikke åbne for privat besøg og salg.

Badeanstalten laver alt fra grunden f.eks. forberedes urteudtræk manuelt, fedtstoffer, olier og andet afvejes manuelt og tapning på flasker sker ligeledes manuelt. Samtidig med alt dette håndarbejde, så har Badeanstalten styr på kvaliteten, så man altid får ensartede produkter. I lokalerne er der altid er en dejlig duft af lavendel, citrus og andet, lidt afhængig af hvad der produceres den dag. Badeanstalten har lige fra starten fokuseret på grundlæggende principper, spændende produkter i flot emballage og sammen med den høje produktkvalitet, så efterspørges Badeanstaltens produkter i dag også af kunder fra andre lande.

Badeanstaltens produkter

Badeanstalten har siden de første faste sæber år for år udvidet sortimentet, så det i dag dækker ikke alene vores basis men en række special produkter er også kommet til.

Oversigt over badeanstaltens produkter:

  • Badeanstalten håndlavede sæber. 
  • Bodyscrub og ansigtsscrub. 
  • Cremer til ansigtet og kroppen. 
  • Olier til ansigtet og kroppen. 
  • Muddermasker til ansigtsbehandling. 
  • Flydende sæbe. 

Badeanstalten har altid fokuseret på klassiske metoder til fremstilling af produkterne, og det kræver lidt ekstra tid og dedikation at skabe moderne hudpleje efter gammeldags metoder. Det er en lang proces, hvor der først skal findes leverandører og råvarer, der lever op til Badeanstaltens holdning til kvalitet. Herefter testes råvarerne og der udvikles recepterne, hvilket er en tidskrævende opgave, hvor Badeanstalten ikke affinder sig med ”godt nok”.

Et godt eksempel er Badeanstaltens traditionelle flydende sæbe. Hvor en flydende sæbe oftest er lavet på sulfater, så er de hos Badeanstalten lavet på forsæbede olier. At lave en flydende sæbe uden sulfater er ikke nemt, når man ikke vil gå på kompromis med brugeroplevelsen. Sulfatfri sæbe har ofte et middelmådigt skum, og det har krævet rigtig mange forsøg, før det lykkedes at lave en flydende sæbe, der kun indeholder rene forsæbede olier, men alligevel skummer dejligt.

Badeanstalten er ærlige

Badeanstalten siger selv, at hele branchen for skønhedspleje er lidt af en jungle både for dem som producent men også for os som forbruger. Som forbruger mødes vi af mere eller mindre gennemskuelige mærkninger og eksotisk indhold, der lover guld og grønne skove. Selvfølgelig er der regler som skal overholdes, men desværre går mange helt ud til grænsen.

Hos Badeanstalten har man valgt en anden retning. Badeanstaltens produkter er er fremstillet af simple, men udsøgte råvarer som f.eks. blødgørende vegetabilske olier, velduftende rene æteriske olier, forskellige urteudtræk, ler, havsalt og honning. Badeanstalten ønsker at skabe skønne sanseoplevelser, der ikke er pakket ind i magiske salgstaler, kun troen på de gode råvarer i det perfekte mix. Badeanstalten er drevet af lysten til at skabe ærlige produkter, der ikke lover mere, end de kan holde. Vi plejer at sige, at vores sæber vasker din hud ren, mens cremerne og olierne fugter og plejer din hud. Det er dét - hverken mere eller mindre.

Behandling med produkter fra Badeanstalten

Badeanstalten har altid udviklet produkter, som ubetinget har en effekt og herunder fremhæves nogle af de udvalgte:

Badeanstalten læbesalve.

På de tider af året hvor luften er tør, hvor læberne sprækker og der kan dannes små løse hudflader, der er behovet for genfugtning af læberne høj, så mange tyr mange til forskellige læbepomader. Badeanstalten anbefaler i stedet, at man anvender en læbesalve med nærende sheasmør. Brug også salven til neglebånd, på rifter og knoer.

Badeanstalten fodcreme.

Badeanstaltens Vagabond fodcreme er kendt og elsket af mange, det samme er Badeanstaltens fodfil. Enhver fodbehandling kræver imidlertid lidt ekstra, så klik her på fodplejeprodukter og se fodhøvl, rasper og andet værktøj for en pedicure behandling. Du kan også sammenligne Badeanstaltens fodcreme med andre danske produkter ved at klikke på fodcreme.

Badeanstaltens faste sæber.

De faste sæber fra Badeanstalten er unikke i deres udtryk og mange forbløffes over farverne, duftene og de klassiske mønstre, som er dekorative og ikke er for pop smarte. Du kan læse mere klik her for Badeanstalten sæbe hvis du vil læse mere.

Hint: Du kan med en skarp køkkenkniv skære nogle strimler af Badeanstaltens sæbe og lægge dem ind i mellem dit tøj, så dufter det frisk når du tager det ud.

Badeanstalten bade- og massageolie.

Badeanstalten har fremstillet flere ret unikke kombinerede olier, som både kan anvendes i brusebadet eller som massageolie. Vi har samlet alle massageolier i en særlig kategori, som beskriver forskellige former for massage og giver gode råd om, hvor der skal masseres og hvornår musklerne skal have hvile.

Svinkløv Badehotel

Det gamle klassiske Svinkløv Badehotel som ligger i bunden af Jammerbugten er i dag efter genopbygningen indbegrebet af et luksus- og klassisk badehotel med alle de fornødenheder og hygge man kan forvente. Når man er på badehotel, så er wi-fi ikke en del af oplevelsen, der er så meget andet.

På Svinkløv Badehotel finder du en række af Badeanstaltens dejlige produkter, som du kan prøve og så er du velkommen hos Fjordbutikken bagefter for vi har været forhandler af Badeanstaltens produkter i mere end 15 år, så vi kener om nogen de mangle lækre produkter og så har vi det komplette sortiment.

Vi kan anbefale et besøg på Svinkløv Badehotel og foruden den fantastiske stand finder du en af Danmarks smukkeste stier mod Svinklovene.