Badeanstalten, hudpleje med naturlige ingredienser.

Badeanstaltens sæbe, creme, saltskrub og alle andre dejlige produkter er håndlavet af de bedste naturlige danske råvarer. Produkterne er fremstillet af vegetabilske olier, æteriske olier, nøddesmør og planteekstrakter af høj kvalitet, urteudtræk og ler og helt uden brug af paraben eller andre kritiske ingredienser. Herunder finder du alt det gode fra Badeanstaltens. 

Badeanstalten siger det hele på en enkelt måde: Vores sæber vasker din hud ren, og cremerne og olierne fugter og plejer din hud. Det er dét!

Hvem er Badeanstalten?

Badeanstaltens produkter er skabt af Iben Holm Park i det familieejede firma. Den første lille produktion startede i Brønderslev, men efter nogle år flyttede man til Nørresundby. Lokalerne er ikke åbne for privat salg. 

Ansigtsbehandling, en trin for trin proces.

En ansigtsbehandling starter med en let vask af huden for at fjerne overflade fedt og dagens snavs. Derefter starter den egentlige behandling indefra, hvilket vil sige med de dybdevirkende renseprodukter. Du kan vælge en ansigtsmaske også kaldet en lermaske eller en mild ansigtsskrub. Efter dybdebehandlingen renses overfladen med lunken vand, så hudens porer forbliver åbne men tør, hvorefter ansigtsbehandlingen afsluttes med enten en ansigtsolie, ansigtsserum eller en ansigtscreme. 

Håndsæbe, smukke sæbestykker.

Håndsæbe er et af Badeanstaltens signaturprodukter. Håndsæberne er håndlavede i de meget karakteristiske farver og grafiske udtryk. Sæberne er noget andet og mere end et godt stykke sæbe, for nu er håndsæberne også blevet til dekorative elementer på badeværelset, uanset om det er et moderne eller klassisk look, som du efterstræber. Et par kunder har fortalt, at de nogle gange skærer stykker af friskindkøbt sæbe af i nogle strimler og gemmer dem i skuffer med tøj, så man altid mødes af en frisk duft. 

Fodpleje og fodbehandling.

Der er intet som en fodbehandling, ja man fristes til at sige, at man føler sig som født på ny. Selvfølgelig kan man besøge en klinik og det vil jeg til enhver tid anbefale, men man kan komme rigtig langt selv.

Start din egen fodbehandling med Badeanstalten badesalt som du kommer i en balje med lunt vand. Når huden og den hårde hun er blevet blød, så bruger du en sikkerheds fodhøvl til at tage de store flader af hård hud, derefter kan du bruge en fodrasper og slutte af med en god fil, her er Badeanstaltens fodfil måske den bedste på markedet. Fil indtil foden er jævn og glat. Se alle fodpleje produkterne her.

Det vigtigste er imidlertid, at fodplejen afsluttes med en fodcreme, for selve behandlingen udtørrer huden, så den vil i løbet af nogle få dage igen blive ru og måske ligefrem sprække. Så det gode råd er, få tilført fugt og forebyg ved at holde din fod velsmurt.

Massageolie til tennisalbue og andet.

Badeanstaltens har flere badeolie og massageolier i sortimentet f.eks. massageolie med citrus, ikke at citrus er bedre end lavendel eller ingefær, det er nemlig blot en smagssag. Der er meget mere at sige om tennisalbue og andre muskelsmerter, det kan du læse om ved at følge dette link til behandling og forebyggelse af blandt andet tennisalbue og samtidig se alle produkter relevante for denne og andre muskelsmerter, her er link til massageolie.

Badeanstalten og traditioner.

Badeanstalten har altid fokuseret på klassiske metoder til fremstilling af produkterne, og det kræver lidt ekstra tid og dedikation at skabe moderne hudpleje efter gammeldags metoder. Det er en lang proces, hvor der først skal findes leverandører og råvarer, der lever op til Badeanstaltens holdning til kvalitet. Herefter testes råvarerne og der udvikles recepterne, hvilket er en tidskrævende opgave, hvor man ikke affinder sig med ”godt nok”. 

Et godt eksempel er Badeanstaltens traditionelle flydende sæbe. Hvor flydende sæbe oftest er lavet på sulfater, er disse lavet på forsæbede olier. At lave en flydende sæbe uden sulfater er ikke nemt, når man ikke vil gå på kompromis med brugeroplevelsen. Sulfatfri sæbe har ofte et middelmådigt skum, og det har krævet rigtig mange forsøg, før det lykkedes at lave en flydende sæbe, der kun indeholder rene forsæbede olier, men alligevel skummer dejligt. 

Svinkløv Badehotel

Har du besøgt det ikoniske og nyopførte Svinkløv Badehotel, så har du sandsynligvis stiftet bekendskab med nogle af Badeanstaltens dejlige produkter. Vi kan du anbefale et besøg på Svinkløv Badehotel og foruden den fantastiske stand finder du en af Danmarks smukkeste stier mod Svinklovene.