Diffuser og duftlys uden kunstig parfume

Duftlys og diffuser fås i mange kvaliteter og prisklasser hvilket giver sig til udtryk på forskellige vis. Vi har valgt at gå uden om de udenlandske producenter og fører kun danske Meraki og Munkholm, simpel hen fordi de er klasser bedre end de fleste. Duftlysene brænder stille og roligt, uden at ose og uden at være for stærke i duften. De mange diffusere er for det første meget dekorative og så er de fremstillet med anvendelse af naturlige æteriske olier.

Duftlys og vokslys.

Duftlys skaber hyggelig atmosfære med en forfriskende, forførende eller afslappende aroma og fælles for alle vores lys er, at de er af typen vokslys, hvor den brændbare masse er lavet på olien fra sojabønnen, derfor soder denne type duftlys mindre end et almindeligt lys.

Diffusere med duftpinde.

Med diffusere kan du skrue op og ned for duften ved at sætte flere eller færre duftpinde af bambus i olien. Duftpindene trækker stille og roligt olien op i pinden og derfra fordamper olien og den aromatiske duft afgives. Flere bambuspinde giver mere duft. Nogle pinde kan miste evnen til at trække olien op efter nogle måneder, derfor anbefaler vi, at du vender pindene en gang imellem.

Farver og parfume i duftlys.

Nogle duftlys findes i stærke farver mens andre fås med de mest utrolige striber og mønstre, og ja de er dekorative, men de indeholder kunstig farve og blandingsparfume. Vi har fravalgt både duftlys og diffuser med farve og kunstig parfume. Vi har til gengæld besluttet, at vores produkter skal være fremstillet med naturlige æteriske olier og at de skal være fremstillet i Danmark, så på den måde sikre vi, at du får absolut bedste kvalitet.