Daydream Fast Håndsæbe fra Munkholm

Munkholm håndsæbe Daydream

Munkholm, håndsæbe Daydream.

Kan anvendes til ansigt, hænder og i brusebad.

Organic produkt med naturlige æteriske olier. Leveres i papirpose.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop. 

42,50DKK 37,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Håndsæbe med Patchouli og andre dufte

Økologisk håndsæbe og badesæbe i den bedste kvalitet fra Munkholm. Sæberne er fremstillet efter en gammel tradition, hvor en sæbebase blandes med skønne olier og Daydream håndsæben er ingen undtagelse. For den skarpe næse genkendes vilde roser og Patchouli duften, men der er mere... 

Sæben eller rettere sæbemassen bliver efter blanding med olie og æteriske olier hældt i store træforme. Sæben skal sætte sig i mindst et døgn inden den bliver skåret ud og herefter skal den modnes i ca. 4 uger inden den er klar til brug. Sæberne er cremede og udtørrer ikke huden og så er de antibakterielle, velduftende og dekorative. 

Vægt: Håndsæben udskæres manuelt og vægten vil være ca. 100 gram.

Produkt: Munkholm Organic, Daydream - håndskåret sæbestykke. Håndsæbe, badesæbe og ansigtssæbe.

Levering: Håndsæben bliver leveret i en lille brun papirpose, så den kan ånde. På posen taper vi en lille seddel på som beskriver sæben og så du kan adskille den fra andre.  

Opbevaring: Sæben skal kunne ånde, så lad den være i papirposen. Du må ikke opbevare håndsæben i en lufttæt sæbebeholder eller plastikpose. Sæbe har en meget lang holdbarhed, men den vil over tid krybe en lille smule, det påvirker ikke funktionen.