Alt det nødvendige plejetilbehør til bad og velvære.

I forbindelse med dit bad, hudpleje og behandling af forskellige småskavanker eller udfordringer, så kan du fra vores sortiment. Skal du vaskes midt på ryggen, så skal du bruge en badebørste og skal du have øget blodcirkulationen, så skal du bruge en handske. Fødderne giver de fleste udfordringer, så produkter til pedicure er et vigtigt element.

 

Bæredygtige badebørster og svampe.

Vi vil gerne levere bæredygtigt plejetilbehør og om muligt produkter uden plastik, men vi må erkende, at vi ikke er i mål endnu. Mange børster, badesvampe, fodfile leveres med træskafter, men når det kommer til pedicure og fodplejeprodukter, så findes er ingen knive og høvle som helt lever op til vores mål. Vi tilbyder til gengæld det bedste af det bedste med produkterne fra tyske Credo.

Sovemaske - vores mest undervurderede produkt.

Flyver du meget og har brug for at sove, har du aften- og natarbejde og skal sove forskudt eller er du bare sensitiv overfor lys, så tilbyder vi en sovemaske. Vores sovemaske er silkeblød, har dobbelt strop og indeholder en gel, bedre sovemaske skal du lede længe efter.  

Tilbehør til fodpleje.

Foruden badebørster, svampe m.v. så findes der mange type fodhøvle, file, pimpsten og andet som anvendes specifikt til fodpleje sammen med badesalt og fodcremer. Vi har samlet alle denne type produkter i en samlet kategori, med navnet, "klik her" fodplejeprodukter.