Body Oil 100ml, Neroli fra Munkholm

Munkholm Organic, Body oil 100 ml, Neroli

Munkholm Organic.

Apotekerflaske med body oil.

Dejlig beroligende duft af Litsea og Neroli, friske citrusdufte fra naturlige æteriske olier.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

129,00DKK 109,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Økologisk badeolie med Neroli

Munkholm Organic bodyoil eller plejeolie er fremstille af rene naturlige olier og økologiske ingredienser, herunder naturlige æteriske olier.

Organic serien består af 5 forskellige dufte, hvor denne bodyoil er tilføjet naturlige æteriske olie fra Neroli og Litsea Cubeba. Neroli olie er fremstillet af blomsten fra appelsintræet, mens den syrlig-friske Litsea Cubeba duft stammer fra et stedsegrønt træ hjemmehørende i det sydøstlige Asien. Det samlede duftindtryk er sødlig citrus.

Anvendelse: Det er en fordel at anvende olie på våd eller fugtig hud, den trænger hurtigere ind og man bruger kun halvdelen i forhold at skulle fordele olien på den tørre hud. Du kan med fordel spraye lidt olie i hånden og massere den ind i huden hvor der er behov.

Efffekt: Blødgør din hun og trænger hurtigt ind og giver masser af fugt.

Duft: Neroli og Litsea Cubeba - Orangeblomst og Citrus.

Indhold: 100 ml.

Emballage: Brun glas apotekerflaske med sort spray på toppen.

Munkholm er et dansk firma fra Holbæk som fremstiller en lang række hudpleje produkter. På ingredienslisterne fremgår, at mange af ingredienserne er økologiske og mange stammer fra den danske natur. Munkholm holder gode gamle traditioner holdes i hævd i forbindelse med fremstilling af forskellige produkter, det betyder blandt andet at denne Organic Neroli Bodyoil er håndrørt, håndtapper og etiketterne er sat på i hånden.