Foot scrub, sæbe med pimpsten fra Munkholm

Munkholm Foot scrub, sæbe med pimpsten

Munkholm, håndsæbe Foot Scrub.

Kan anvendes til vask og pleje af fødder.

Organic produkt med naturlige æteriske olier. Leveres i papirpose.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop. 

42,50DKK 37,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Sæbe med pimpsten til fodpleje.

Skrub med sæben direkte på hælene og den hårde hud på hænderne og fødderne. Tør og revnet hud på fødderne og specielt hælene skyldes ofte tørre fødder. Det anbefales det, at du supplerer og holder fødderne fugtige ved dagligt at tilføre fodcreme. 

Sæberne fra Munkholm er fremstillet efter en gammel tradition, hvor en sæbebase blandes med skønne olier og Daydream håndsæben er ingen undtagelse. Sæben eller rettere sæbemassen bliver efter blanding med olie og æteriske olier hældt i store træforme. Sæben skal sætte sig i mindst et døgn inden den bliver skåret ud og herefter skal den modnes i ca. 4 uger inden den er klar til brug. Sæberne er cremede og udtørrer ikke huden og så er de antibakterielle, velduftende og dekorative.

Vægt: Håndsæben udskæres manuelt og vægten vil være ca. 100 gram.

Produkt: Munkholm Organic, Foot scrub - pimpsten - håndskåret sæbestykke velegnet til fodpleje.

Levering: Sæbestykket bliver leveret i en lille brun papirpose, så den kan ånde. På posen taper vi en lille seddel på som beskriver sæben og så du kan adskille den fra andre.

Opbevaring: Sæben skal kunne ånde, så lad den være i papirposen. Du må ikke opbevare håndsæben i en lufttæt sæbebeholder eller plastikpose. Sæbe har en meget lang holdbarhedstid, men den vil over tid krybe en lille smule, det påvirker ikke funktionen.

Hint: Såfremt du har tykkere lag med hård hud, så skal du overveje at kontakte en fodterapeut. Du kan også selv bruge en fodhøvl med sikkerhedskniv, her skal du følge op med en fodfil inden du kommer gerne en fodolie på, alternativt en god fed fodcreme.