Møbelrens af træ og læder.

Møbelrens og efterfølgende møbelpleje med de rigtige produkter kan give dine møbler ekstra liv og holde dem smukke i mange år. Det samme gælder for læder som kan renses og du kan skabe nyt liv i de ellers  trætte læderoverflader. 

Møbelrens med lunken vand og sæbe.

Når uheldet er ude og sofaens stof er blevet plettet, så skal du se på stoffet som var det hvilket som helst andet stykke tøj. Stof er stof og stof kan vaskes. Derfor kan du rengøre sofaens betræk med lunkent vand med lidt opløst vaskemiddel. Eller du kan bruge en pletfjerner som du sprayer på pletten og når pletten er opløst bruger du masser af rent vand til at fjerne skidtet. Du kommer nok til at skulle gøre hele betrækket rent for du kan risikere, at få en ren plet på den ellers smudsede sofa.

Der var engang en Reinholt fra Randers.

De klassiske produkter til møbelpleje Akro Polish, Olden og Shiny French Polish blev udviklet og solgt af Reinholt i Randers. Produkterne har i en menneskealder været brugt i den danske møbelindustri, men de mange små møbelværksteder og småindustrier findes ikke længere og derfor er grundlaget for opretholdelse af en produktion af Reinholts produkter forsvundet.

Sterling Polish, dansk med 75 år på bagen.

Sterling har i modsætning til Reinholt holdt ud og deres kendte møbelplejeprodukter møbelpolish, teakolie, palisanderolie og flere andre har i mange år været de flestes foretrukne mærke. Sterling er 100% dansk og firmaet har været på markedet i mere end 75 år. Sterling er også kendt pudseprodukterne til sølv kendt som Sterling Polish og Sterling Bistro, find alt fra Sterling Polish her.