Saltskrub, Fairytale fra Munkholm

Munkholm saltskrub, Fairytale 600 g.

Munkholm, saltskrub / bodyscrub.

Duften af blandede blomster.

Vejegnet til bruse- eller karbad.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop. 

169,00DKK 150,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Saltskrub - Faitytale.

Munkholm saltskrub, Fairytale anvendes som en lækker saltskrub eller bodyscrub i forbindelse med et brusebad, en saltskrub er luksus og hudpleje på højkant, hvis du følger denne vejledning.

Vejledning i brug af saltskrub: Start med vask eller blot en gang brus, luk derefter for vandet og tag en skefuld saltskrub og fordel skrubben over hele kroppen. Massér med cirkelbevægelser, så saltskrubben trænger ind og renser hud og løsner de døde hudceller. Samtidig trænger olien ind i huden. Når du er færdig skyller du huden godt og grundigt efter. Pas på, at du ikke glider på gulvet da overskudsolien kan gøre gulvet glat.

Indhold: Saltskrub indeholder salt, olie og æteriske duftolier og der er ikke anvendt konserveringsmiddel i produktet. Det er vigtigt, at du til gengæld undlader at bruge dine fingre til at tage saltskrubben op. Brug en ske til omrøring og til at få saltskrubben op i hænderne. Se flere og andre typer af saltskrub her.

Emballage: Glasset har en orange gummi forseglingsring, som sikre at glasset kan transporteres, men når forseglingen er brudt, så kan du ikke sætte ringen på igen. Glasset og gummiringen er lukket med et to metalclips.

Vægt: 600 gram.

Fremstillet: Munkholm er dansk firma med adresse i Holbæk.