Munkholm skægolie 30 ml

Munkholm Beard Oil - skæg olie 30 ml

Munkholm skægolie.

Skægolie, Beard Oil plejer skæg, gør det blødt og giver det glans, uden af fedte.

Økologisk og vegansk produkt.

Indhold: Flaske med 30 ml.

Køb i e-mærket dansk webshop. 

139,00DKK 119,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Skægolie til det velplejede skæg

Denne skægolie er fremstillet af det danske firma Munkholm.

Munkholm udvikler og fremstiller alle deres produkter i Danmark af fortrinsvis økologisk og veganske ingredienser. Denne skægolie er begge dele.

Skægolie eller beard oil smøres og fordeles i skægget, og skægolien plejer både skægget og huden bag, vel at mærke uden af efterlade skægget fedtet. Skægget fremstår derefter velplejet ved at være blankt, blødt og lækkert at se på og røre ved.

Indhold:

  • Havtorn
  • Evening Primrose
  • Arganolie.

Flaske: 30 ml i apotekerflaske med indbygget dråbe pipette med gummiprop. Læs om pipette nederst på siden.

Hvordan bruges en skægolie:

Doseringen er naturligvis afhænging af mængden af skæg. I et almindeligt fuldskæg med nogle få cm længde anvendes bare 2-3 dråber, men har du et større og måske busket fuldskæg så skal du bruge lidt mere skægolie. Start med at trykke en dråbe ud til den ene side, en til den anden og en dråbe til midten af skægget.

Fordel olien helt jævnt i hele skægget og ind til huden, brug fingrene og fingerspidserne. Fornemmer du, at olien ikke helt kan strække til hele skægget, så supplér med en enkelt eller to dråber. 

Det gyldne resultat opnås med lige netop den rette mængde skægolie, så bliver skægget blank og fremstår velplejet. Kommer du for meget skægolie i skægget så fremstår det ikke blankt men fugtigt, og i stedet for velplejet så ser det overdoseret ud, "du har nok ikke styr på det". Derfor dosér stille og roligt og brug ikke med mere skægolie end absolut nødvendigt. Er uheldet ude og du har brugt for meget skægolie, så brug et stykke køkkenrulle og pres og klem skægget i papiret, du kan også forsøge med at duppe den overskydende olie væk.  

Indholdsstofferne: Havtorn er i århundrede blevet brugt som bl.a. naturmedicin og til hudbehandling. Havtorn er en løvfældende busk med orange-gule bær. Planten findes i dag fritvoksende i naturen. Evening Primrose er en plante af natlysfamilien hjemmehørende i det østlige Nordamerika og plantefamilien er kendt for sit store indhold af Omega 6 olie. Arganolie er en vegetabilsk og vitaminrig olie presses ud af nødderne / kernerne fra frugterne i Argantræet.

Affald og affaldssortering: Når den brune flaske er tømt så smides den i container for glasaffald for senere genbrug, lad pipettenrøret blive siddende, den er også af glas.

Hvad er en pipette? En pipette er et hult glasrør med en lukkemekanisme i enden. I dette tilfælde med Munkholm skægolie er lukkemekanismen en gummiprop, som når den er fladtrykt og placeret i skægolie vil suge skægolien op når gummiproppen slippes, fordi der dannes et undertryk, modsat vil olien løbe ud når man igen trykker på gummiproppen.