Barbersæbe og håndsæbe Rosensilke fra Munkholm

Munkholm håndsæbe Rosensilke

Munkholm, håndsæbe Rosensilke.

Kan anvendes til ansigt og hænder: Særdeles velegnet til barbering og intimbarbering.

Organic produkt med naturlige æteriske olier. Leveres i papirpose.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop. 

42,50DKK 37,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Silkeblød Hånd- og barbersæbe.

Denne sæbe er fremstillet af Munkholm af de fineste naturlige Organic ingredienser. Sæben indeholder rødt ler der giver den et ekstra silkeblødt skum, som gør sæben særdeles velegnet til barbersæbe. Rosensilke sæben giver den skønneste duft af nyudsprungne roser og varm vanille. Sæben er også velegnet til intimbarbering.

Munkholm sæberne er fremstillet efter en gammel tradition, hvor en sæbebase blandes med skønne olier og Rosensilke håndsæben er ingen undtagelse. Sæben eller rettere sæbemassen bliver efter blanding med olie og æteriske olier hældt i store træforme. Sæben skal sætte sig i mindst et døgn inden den bliver skåret ud og herefter skal den modnes i ca. 4 uger inden den er klar til brug. Sæberne er cremede og udtørrer ikke huden og så er de antibakterielle, velduftende og dekorative.

Vægt: Håndsæben udskæres manuelt og vægten vil være ca. 100 gram.

Produkt: Munkholm Organic, Rosensilke - håndskåret sæbestykke. Håndsæbe, barbersæbe og ansigtssæbe.

Levering: Håndsæben bliver leveret i en lille brun papirpose, så den kan ånde. På posen taper vi en lille seddel på som beskriver sæben og så du kan adskille den fra andre.

Opbevaring: Sæben skal kunne ånde, så lad den være i papirposen. Du må ikke opbevare håndsæben i en lufttæt sæbebeholder eller plastikpose.

Sæbe har en meget lang holdbarhedstid, men den vil over tid krybe en lille smule, det påvirker ikke funktionen.

Hint: Er du mand og kombinerer tæt barbering med langt skæg, så overvej Munkholm skægolie som giver skægget glans og får det til at se velplejet ud.