Munkholm sæbe, Morgenfrue

Munkholm håndsæbe med Morgenfrue

Munkholm, håndsæbe Morgenfrue.

Kan anvendes til ansigt, hænder og i brusebad.

Organic produkt med naturlige æteriske olier. Leveres i papirpose.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop. 

42,50DKK 37,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Munkholm Morgenfrue sæbestykke

Med morgenfrueblomster og en dejlig kamilleduft, sæben virker betændelseshæmmende og sårhelende.

Ingredienser: 100% vegetabilsk økologisk håndsæbe uden farlige tilsætningsstoffer. Sæben indeholder forsæbet rapsolie, kokosolie, palmeolie, glycerin, vand, æterisk olie, morgenfrue blade og linalol.

Alle sæberne er fremstillet efter en gammel tradition, hvor en sæbebase blandes med skønne olier og Morgenfrue sæben er ingen undtagelse. For den skarpe næse vil du måske kunne genkende en friskhed fra morgenfruen og en fin duft fra kamille. Sæben eller rettere sæbemassen bliver efter blanding med olie og æteriske olier hældt i store træforme. Sæben skal sætte sig i mindst et døgn inden den bliver skåret ud og herefter skal den modnes i ca. 4 uger inden den er klar til brug. Sæberne er cremede og udtørrer ikke huden og så er de antibakterielle, velduftende og dekorative.

Vægt: Håndsæben udskæres manuelt og vægten vil være ca. 100 gram.

Produkt: Munkholm Organic, Morgenfrue - håndlavet og håndskåret sæbestykke.

Anvendelse: Håndsæbe, badesæbe og ansigtssæbe.

Levering: Håndsæben bliver leveret i en lille brun papirpose, så den kan ånde. Vi har sat en lille seddel på posen, så du kan læse mere om sæben og samtidig kan du kende denne håndsæbe fra andre, hvis du skulle købe mere end ét stykke sæbe fra Munkholm.

Opbevaring: Sæben skal kunne ånde, så lad den være i papirposen. Du må ikke opbevare håndsæben i en lufttæt sæbebeholder eller plastikpose. Sæbe har en meget lang holdbarhedstid, men den vil over tid krybe en lille smule, det påvirker ikke funktionen.