Rodalon mod lugt, mug, skimmelsvamp og bakterier.

 

Rodalon er et kendt dansk mærke, som er effektiv til at bekæmpe og fjerne uønskede vækster og bakterier. Når du nærlæser produktbeskrivelserne på nedenstående Rodalon produkter, så er der midler for mug, skimmelsvamp men også til udendørs belægninger på træværk m.fl. Endelig finder du et middel som kan reducere eller helt fjerne den type sved som nogen udvikler, en sved der i kombination med bakterierne giver nogle kraftige lugte. Så når almindeligt vaskemiddel ikke slår til, så brug Rodalon.

 

 

Rodalon mod skimmelsvamp

Skimmelsvamp er desværre ret almindeligt i mange hjem. Du kender naturligvis de gode råd om hyppig udluftning og at man ikke skal stille ting op ad en ydermur, men selv med det i mente opstår skimmelsvamp alligevel typisk hvor kulde og varme mødes. Vær opmærksom på, at Rodalon ikke er et rengøringsmiddel med et desinfektionsmiddel, det betyder i praksis at du altid skal vaske mug og skimmelsvampe ned med et universalt rengøringsmiddel opløst i vand, men måske, måske ikke en ren overflade, men svampesporerne er der stadig og dem fjerner du ved at sprøjte, smøre eller pensle Rodalon på. Rodalon virker i dybden ikke i overfladen.

Ildelugtende tøj fra mug og skimmel

Har du haft tøj liggende i en kasse i skuret, kælderen eller på loftet, så optager- og afgiver det fugt og fugten giver surt tøj og i værste fald pletter på tøjet. Lugten kan være stram og kan være vanskelig at fjerne, men en iblødsætning og vask med kan sandsynligvis redde dit tøj, så det igen bliver frisk og brugbart.