Kids by Friis - Fødselsdagstog og Stjernetegn.

Kids by Friis, dansk designede kvalitetsprodukter som skaber glæde hos børn og de voksne. Alle produkter leveres i original emballage, farvestrålende med billeder af figurerne i robuste æsker som kan åbnes og genlukkes og dermed holde i mange år.

Fødselsdagstog fra Kids by Friis

Kids by Friis har lavet en hel serie af vidunderlige fødselsdagstog, og hvert fødselsdagstog kan kombineres på forskellige måder. Fødselsdagstoget er godt gennemtænkt af Kids by Friis for til hvert fødselsdagstog følger en række tal, så du også mange år frem kan markere barnets alder med det helt rigtige tal på en af figurerne. Et Kids by Friis fødselsdagstog holder i mange år.

Stjernetegn fra Kids by Friis

Kids by Friis har lavet en række unikke stjernetegn, der foruden at være et stjernetegn og fungerer som en sparebøsse. Stjernetegnene er alle opbygget med en 6 x 6 cm klods i bunden og på bagsiden er der en seddel- eller møntsprække. På bagsiden finder du også stjernetegnet med sit symbol. For forsiden af klodserne er præget øverst stjernetegnets navn og derunder finder du 6 stk. ord som beskriver stjernetegnet og den person, som er født i stjernetegnet.

Kids by Friis, dansk design

Kids by Friis er et dansk designfirma som siden 2006 har udviklet produkter af meget høj kvalitet. Som Kids by Friis selv skriver, så er figurerne designet i klassisk design og tilsat et tvist af magi og med en barnlig streg. Kids by Friis har sit kontor og lager i Bryrup som ligger mellem Aarhus, Herning og Horsens. Lageret er imidlertid lukket for kunder, så du må "nøjes" med en af forhandlerne.

Køb Kids by Friis i e-mærket dansk webshop

Vi håber, at du herunder finder det fødselsdagstog eller det stjernetegn du søger. Vælger du at købe det i Fjordbutikken, så er vi en dansk webshop med lager ved Skødstrup nord for Aarhus. Vi er e-mærket, som du kan kontrollere ved at trykke på e-mærket, dermed er du sikret alle dine forbrugerrettigheder, byttegaranti og meget andet. Vi opfordrer dig til kontrollere om de webshops du handler med også er det de giver sig ud for at være. Tjek e-mærket og tjek om din webshops tilbyder MobilePay, så er du sikker på at den er dansk. Du kan også læse kundeservice, som fortæller historien om Fjordbutikken.  

Andre mærker, måske FableWood

Er du på udkik efter noget til børnene og ikke helt finder at Kids By Friis er det helt rigtige, så prøv dette link til FableWood. FableWood er bl.a tæfigurer med magneter som kan samles på forskellige måder.