Flydende håndsæbe, Havens drøm, 500ml fra Munkholm

Munkholm flydende håndsæbe, Havens drøm, 500 ml

139,00 DKK 119,00 DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage

Munkholm håndsæbe, Havens Drøm

Denne serie af flydende håndsæbe fra Munkholm indeholder alle naturlige ingredienser. Håndsæben er blødgørende og skånsom og indeholder blandt andet plejende glycerin. Duften i sæben stammer fra naturlige æteriske olie og ikke kunstig parfume.

Duft: Lavendel og Rosmarin.

Indhold: 500ml.

Emballage: Munkholm leverer alle sæberne i denne serie i en klar glasflaske med en hvid pumpe monteret. Når den flydende håndsæbe er opbrugt og emballagen tømt, så skrues pumpen af og pumpe og glasflaske smides i container for genbrug. Er der lidt sæbe tilbage i flasken, så kan du komme en smule vand i flasken, så er der til en par ekstra håndvaske. Flaske og pumpe skal ikke vaskes inden de smides bort.

Overfølsomhed: Munkholm sæben er, som det fremgår herover, fremstillet af naturlige ingredienser og med æteriske duftolier som er tilsat. De æteriske olier er udvundet af urter, blomster og andre plantedele. Munkholm anvender ingen af de planter som udgør en høj risiko for ubehag, alligevel kan en supersensitiv person opleve ubehag ved brugen af produkterne. Vi har valgt, at skrive denne tekst også for at fortælle, at medmindre du er supersensitiv, så kan du uden problem anvende håndsæben. Vi har solgt over 1000 flasker sæbe over en årrække, og det har aldrig ført til henvendelser om ubehag.