Willow Tree, en god gaveide, de udtryksfulde figurer fra Susan Lordi.

Willow Tree sortimentet er stort og mon ikke, at der er en figur som passer dig og den som du vil glæde. Her er figurer til enhver lejlighed, figurer som i de medfølgende ord og i det udtryk de har, sætter tankerne i gang. Nogle figurer udtrykker savn, andre glæde, nogle samhørig hed i familien og ganske mange af Willow Tree figurerne udtrykker kærlighed i en eller anden form. Figurerne har foruden deres engelske titel alle en undertekst som uddyber titlen.

Hvem står bag Willow Tree?

Bag Willow Tree har vi den amerikanske kunstner Susan Lordi. De første af de nye figurer bliver alle træudskåret og håndmalet af Susan Lordi selv for på den måde sikrer hun sig, at figurernes udtryk kommer helt rigtigt frem. Ansigtet, hovedstillingen, kompositionen skal være perfekt, så det bliver ikke overdraget til andre. Det er detaljerne som gør Willow Tree figurerne så specielle, de detaljer som på fanger lige præcis det øjeblik i tiden, som er unik og fastholder det. Derfor er Willow Tree virkelige gode til gaver for med gaven udtrykkes mange tanker og følelser.

Willow Tree i materialet Polystone.

Figurerne er alle fremstillet i det materiale som kaldes Polystone. Polystone er en blanding af polyurethanharpiks og pulveriserede sten, som giver figuren en vægt i retning af en porcelænsfigur og en stor styrke, men kan ikke tåle hårde stød. Polystone er endvidere god til at optage og bevare maling, så Willow Tree figurerne bliver præcist farvegengivet i materialet.  

De originale æsker med tekst.

Vi leverer Willow Tree figurerne i de originale brune papæsker. På alle æsker står titlen på figuren og den undertekst som Susan Lordi har tilføjet. Som et eksempel har vi figuren, hvor en ung pige står med en opslået bog, fået titlen ”Love of Learning” og ekstra teksten er ”Open books, open minds”. På æsken står der også lidt om Susan Lordi og hvordan hun håndskærer de første modeller.