Ansigtsmaske

Ansigtsmaske, Lermaske og Peel off maske

Flydende og pulver

Nedenstående oversigt indeholder udelukkende produkter som i daglig tale kaldes for ansigtsmaske, lermaske eller peel off maske. Hovedformålet med en ansigtsmaske er at rense huden i dybden. Læs mere under billederne.

Vejledning i brug af ansigtsmaske

Som det fremgår findes ansigtsmasker som pulver og flydende på tube. Tuben er lettest at bruge for den er klar til brug, mens ansigtsmasken i pulverform først skal blandes op inden den kan anvendes.

Vask ansigtet med en mild sæbe og lunken vand eventuelt med en makeup fjerner, rensemælk og rense tonic, så det øverste af huden er fuldstændig ren. Dernæst påføres ansigtsmasken og det særlige ved en ansigtsmaske eller lermaske er, at den trænger ned eller rettere suger, det skidt som sidder i de dybere hudlag op.

Når ansigtsmasken er påført vil den tørre huden ind og den vil blive helt stiv, ru og meget tør. Ansigtsmasken skal have lov til at virke i mindst et kvarters tid og gerne et par timer før den vaskes af. Vask masken af med lunken vand.

Når huden er ren, så smør den ind med en god natcreme, som trænger godt ind i huden og styrker den underhud, som nu er renset.