Badesalt med duft af Rose 300 g. fra Munkholm

Munkholm badesalt med Rose 300 g.

Munkholm badesalt.

Anvendes til et dejligt fodbad eller karbad.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

99,00DKK 89,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Badesalt med forfriskende duft af rose.

Munkholm har fremstillet denne friske badesalt eller om du vil aromabadesalt eller fodbadesalt, kært barn har mange navne.

Badesalt til fodbad eller badekar.

Badesaltet kan anvendes i forbindelse med et fodbad hvor fødderne og den hårde hud blødgøres. Et fodbad behøves ikke hver eneste gang, at skulle kobles sammen med høvling eller slibning af hård hud, et fodbad kan slet og ret blot være et bad for komforten. Men uanset hvad, så brug en fodcreme efter fodbadet, her er link til Munkholm fodcreme.

Er du så heldig at du har et badekar, så drop sæben og læg dig i blød i et afslappende og langt bad med forfriskende badesalt.

Alternativt kan du i brusebadet og mens huden stadig er fugtig og der er slukket for vandet, gnide saltet direkte på f.eks. lårene og ballerne, det giver en god slibe effekt i stil med saltskrub. Se i bunden af denne side et par eksempler på saltskrub.

Indhold: 300 gram salt i glas med låg. I saltet er der iblandet rosenblade.

Duft: Rose.

Hint: Der har du to links som du måske finder nyttige. Klik på link til badesalt og du får vist alle produkter uanset mærke. Klik på Munkholm og du får en oversigt over alle de dejlige produkter.