Massageolie

Massageolie til pleje og velvære

Massageolie til både behandling og velvære

Massageolie er et uundværlig produkt, når det kommer til behandling af muskelsmerter, ondt i nakken, ondt i lænden og i forbindelse med sportsskader eller i samme kategori overbelastede muskler efter almindeligt hård arbejde. Det er vanskeligt at opdele massageolie, så nedenstående er vores vurdering på baggrund af vores udvalg.

  • Massageolie basseret på mandelolie.
  • Massageolie uden paraben som konservering.
  • Massageolie fremstillet af danske producenter. 

Massage til velvære

Alle kan massere og til velvære skal stemningen være rigtig. En godt ligge leje, dæmpes lys, svag musik i baggrunden og så masseres med bløde cirkelbevægelser, men uden at der trykkes for hårdt. Massage for velvære er for velvære alene mens massage for behandling er for smertelindring eller forebyggelse. Til velvære er alle sanserne i brug, så vælg en massageolie med en duft efter din partners smag.

Massage til muskelsmerter

Har du ondt i nakken, ondt i lænden, så skal du gå efter effekt. Du skal bruge en massageolie, som man kan arbejde med, en olie som ikke straks trænger ind i huden, men gør huden flexibel og glat, så der kan arbejdes i dybden. En Body Oil trænger hurtigt ind i huden og kan ikke anvendes til massage. Den dygtige massør kan mærke hver eneste muskel og kan finde infiltrationerne, det behøver man ikke, men find musklerne og så masserer du langs fiberne.

Er der ingen til at massere dig, så kan du selv komme langt. Du kan ikke massere dig så godt som en anden, men husk at enhver massage er bedre end slet ingen. Fjordbutikken har også et par hjælpemidler, som du måske kan have gavn af. Se alle vores massageolier og hjælpemidlerne ved at klikke på dette link til muskelsmerter