Massageolie

Massage til pleje og velvære

Massageolie til både behandling og velvære

Massageolie er et uundværlig produkt når det kommer til behandling af muskelsmerter, ondt i nakken, ondt i lænden, i forbindelse med sportsskader eller i samme kategori overbelastede muskler efter almindeligt hård arbejde. Herunder finder flere forskellige typer af massageolie.

  • Massageolie basseret på mandelolie.
  • Massageolie uden paraben som konservering.
  • Massageolie fremstillet af danske producenter. 

Massage til velvære

Alle kan massere og til velvære skal stemningen være rigtig. En godt ligge leje, dæmpes lys, svag musik i baggrunden og så masseres med bløde cirkelbevægelser men uden at der trykkes for hårdt. Massage for velvære er for velvære alene og massage for smertelindring. Til velvære er alle sanserne i brug, så vælg en massageolie med en duft efter din partners smag.

Massage til muskelsmerter

Har du ondt i nakken, ondt i lænden, så skal du gå efter effekt og ikke velvære. Du skal bruge en massageolie, som man kan arbejde med, en olie som ikke straks trænger ind i huden, men gør huden flexibel og glat, så der kan arbejdet i dybden. Den dygtige massør kan mærke hver eneste muskel og kan finde infiltrationerne.

Er der ingen til at massere dig, så kan man komme langt selv. Du kan ikke massere dig så godt som en anden, men husk at enhver massage er bedre end slet ingen. Fjordbutikken har også et par hjælpemidler, som du måske kan have gavn af. Se alle vores massageolier og hjælpemidlerne ved at klikke på dette link til muskelsmerter