Munkholm sæbe, Frøken Rose

Munkholm håndsæbe Frøken Rose

Munkholm, håndsæbe Frøken Rose med rosenblade på toppen.

Kan anvendes til ansigt, hænder og i brusebad.

Organic produkt med naturlige æteriske olier. Leveres i papirpose.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop. 

42,50DKK 37,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Håndsæbe med roser.

Håndsæbe med duft af gammeldags romantisk rose og på toppen af sæben finder du en række tørrede rosenblade, som pynter din sæbe.

Ingredienser: 100% vegetabilsk økologisk håndsæbe uden farlige tilsætningsstoffer. Sæben indeholder forsæbet rapsolie, kokosolie, palmeolie, glycerin, vand, æterisk olie og rosenblade.

Alle Munkholm sæberne bliver fremstillet efter en gammel tradition og opskrift, hvor en sæbebase blandes med skønne olier og Frøken Rose er ingen undtagelse. For den skarpe næse vil du måske kunne genkende en friskhed fra flere forskellige roser. Sæben eller rettere sæbemassen bliver efter blanding med olie og æteriske olier hældt i store træforme. Sæben skal sætte sig i mindst et døgn inden den bliver skåret ud og herefter skal den modnes i ca. 4 uger inden den er klar til brug. Sæberne er cremede og udtørrer ikke huden og så er de antibakterielle, velduftende og dekorative.

Vægt: Håndsæben udskæres manuelt og vægten vil være ca. 100 gram.

Produkt: Munkholm Organic, Frøken Rose - håndlavet og håndskåret sæbestykke.

Anvendelse: Håndsæbe, badesæbe og ansigtssæbe.

Levering: Håndsæben bliver leveret i en lille brun papirpose, så den kan ånde. På posen har vi sat en lille seddel som beskriver sæben og gør at du kan kende forskel på dine forskellige Munkholm sæber.

Opbevaring: Sæben skal kunne ånde, så lad den være i papirposen. Du må ikke opbevare håndsæben i en lufttæt sæbebeholder eller plastikpose. Sæbe har en meget lang holdbarhedstid, men den vil over tid krybe en lille smule, det påvirker ikke funktionen.