Flydende håndsæbe, naturlige og danske sæber.

Her finder du den dejligste flydende håndsæbe fremstillet i Danmark af naturlige og fortrinsvis økologiske ingredienser. Hvorfor vælge andet end danske produkter når kvaliteten på de flydende håndsæber er helt i top. Vi kan støtte de små danske producenter og samtidig sparer miljøet for transporten af sæbe fra et fjernt land. Som noget relativt nyt kan du også vælge den bæredygtige og billige løsning, hvor du køber en flydende håndsæbe i en refill flaske eller dunk, så du kan genfylde din dispenser flaske. Læs mere under produkterne.

Flydende håndsæbe uden parfume.

De fleste af de danske flydende sæber er tilsat naturlige æteriske olier som giver produkterne deres karakteristiske, duft som i nogle tilfælde kan beskrives som aromatiske, forfriskende eller afslappende. Duft er duft og derfor er flaskerne deklareret med parfumeindhold. Men ingen af de flydende sæber indeholder parfume som i kunstig parfume, som man finder det fra de store internationale brands og produkter som er produceret industrielt og solgt i landets supermarkeder.  

Organic flydende sæbe fra Munkholm.

Tina Munkholm fra Holbæk producerer flydende sæber i mange varianter. En af vores mest karakteristiske serier er de brune apoteker flasker, hvor en meget stor del af indholdet er økologiske ingredienser og produkterne er da også mærket med Organic. Flaskerne med dispenser er udført i glas mens refillflasken er i plastik. Idéen med glasflaskerne er, at de virker klassiske, unikke og så leder de tanken hen på gamle håndværksmæssige traditioner og det er præcist sådan sæberne er fremstillet. Som et ekstra punkt på plussiden er, at flaskerne kan holde i næsten uendeligt mange år og genfyldes igen og igen, mens plastikflaskerne forgår.

Svanemærket flydende håndsæbe.

Til den store familie, til institutioner og klinikker anbefaler vi DEXUS flydende håndsæbe og badesæbe, som er en dansk fremstillet og svanemærket sæbe. Den flydende håndsæbe er velegnet til refill i alle almindelige dispenser typer og sæben er hvid, blank og så har den en næsten perlemorsagtigt skær. Sæben er særdeles velegnet ved håndvask mange gange på en dag, men også som badesæbe. DEXUS har en stribe særdeles prisbillige danskfremstillede produkter også til rengøring, klik her for DEXUS produkter.