Skagen Håndsæbe, fra Munkholm

Munkholm håndsæbe Skagen

Munkholm, håndsæbe Skagen.

Kan anvendes til ansigt, hænder og i brusebad.

Organic produkt med naturlige æteriske olier. Leveres i papirpose.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop. 

42,50DKK 37,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Skagen håndsæbe, skov og strand 

Sæbe med en dejlig blanding af æteriske olier, der får sæben til af dufte af skov og strand. Sæben virker rensende og betændelseshæmmende.

Ingredienser: 100% vegetabilsk økologisk håndsæbe uden farlige tilsætningsstoffer. Sæben indeholder forsæbet rapsolie, kokosolie, palmeolie, glycerin, vand, æterisk olie og fransk ler. 

Munkholm håndsæbe i den bedste kvalitet. Alle sæberne er fremstillet efter en gammel tradition, hvor en sæbebase blandes med skønne olier og Skagen sæben er ingen undtagelse. For den skarpe næse vil du måske kunne genkende både en friskhed fra lavendel.

Sæben eller rettere sæbemassen bliver efter blanding med olie og æteriske olier hældt i store træforme. Sæben skal sætte sig i mindst et døgn inden den bliver skåret ud og herefter skal den modnes i ca. 4 uger inden den er klar til brug. Sæberne er cremede og udtørrer ikke huden og så er de antibakterielle, velduftende og dekorative.

Vægt: Håndsæben udskæres manuelt og vægten vil være ca. 100 gram.

Produkt: Munkholm Organic, Skagen - håndlavet og håndskåret sæbestykke.

Anvendelse: Håndsæbe, badesæbe og ansigtssæbe.

Levering: Håndsæben bliver leveret i en lille brun papirpose, så den kan ånde. På posen taper vi en lille seddel på som bekriver sæben og så du kan adskille den fra andre.

Opbevaring: Sæben skal kunne ånde, så lad den være i papirposen. Du må ikke opbevare håndsæben i en lufttæt sæbebeholder eller plastikpose. Sæbe har en meget lang holdbarhedstid, men den vil over tid krybe en lille smule, det påvirker ikke funktionen.