Øjencreme fra Munkholm 15ml

Munkholm øjencreme 15 ml

Munkholm øjencreme med økologisk natlys og havtorn olie
139,00DKK 119,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Øjencreme, opstrammende

Munkholm har lavet denne lille opstrammende øjencreme med en række økologiske ingredienser blandt andet økologisk natlys og havtorn olie. Huden omkring øjnene er tynd og følsom, derfor skal du undgå de kraftigste ansigtscremer med stort indhold af A-vitamin og i stedet bruge mildere cremer. Denne dejlige øjencreme fra Munkholm tilfører huden intensiv pleje, fugt og næring. Øjencremen har en blød og lækker konsistens og den er nem at fordele. Når først cremen er smurt på så absorberes den hurtigt af huden.

Sådan gør du: Dup øjencremen på huden under øjnene med ringfingeren. Start indefra og fra næsen trækkes let langs øjet og væk fra næsen.

Øjencremen fra Munkholm er mild og du kan med fordel anvende den både morgen og aften. Øjencremen er 100% fri for parabener, fri for barske konserveringsmidler og så indeholder den ingen hormonforstyrrende stoffer.

Hudtype: Alle.

Indhold: 15 ml.

Fremstillet i Danmark af Munkholm.

Info fra Fjordbutikken: Øjencremen havde frem til 2018 en opskrift hvori grøn the og morgenfrue indgik, men sammen med ændringen af opskriften blev flere ingredienser udskiftet til økologiske. I tiden efter 2018 har en del under henvendt sig til os angående ændringen, men nu flere år efter må dette siges at være en gammel nyhed, som snart vil blive slettet.