Brugskunst og interiør skaber hygge og er gode gaveideer

Dansk brugskunst og interiør hitter og har gjort det siden sidst i 1950'erne og med god grund. Mange møbeldesigns er skabt af store personligheder og det samme er mange af de træfigurer, som siden er blevet lige så ikoniske som de møbler, som de samme designere skabte. Træfigurer er derfor ikke kun gode hjemme, men er også gode som gaver, altså en god gaveide til overvejelse.

Gaveidéer overvej træfigurer!

Danmark har et stolt tradition, som kaldes Danish Design og den omfatter de mange træfigurer som Hans Bølling, Kristian Vedel designede tilbage i årerne omkring 1960, men efter en periode i de moderne 70'ere og 80'ere er figurerne igen højeste mode. Nye danske designere er kommet til, man kunne kalde dem nye klassikere for de bygger videre på de grundideer som blev skabt for 60 år siden.

Nye spillere på banen.

I din jagt på den gode gaveide, så har andre danske designere i den grad gjort opmærksom på dem selv. Se ChiCura og træfuglene fra Novoform hvor alle produkter er skabt af unge mennesker, som lige som "de gamle" fanger noget helt specielt i træfigurerne.   

Skal gave fortælle en historie.

Igennem de sidste 5-10 år er en anden type brugskunst dukket op fra USA. Susan Lorgi har med Willow Tree figurerne skabt figurer til enhver lejlighed eller stemning. Figurerne er gode til bedstemor, familieforøgelsen, savner dig og mange andre følelser og situationer.