Munkholm badesalt Lavendel

Munkholm badesalt med Lavendel 300 g.

Munkholm badesalt.

Anvendes til et dejligt beroligende fodbad eller karbad.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

99,00DKK 89,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Badesalt til et dejligt fodbad.

Munkholm har fremstillet denne friske badesalt eller om du vil aromabadesalt eller fodbadesalt, kært barn har mange navne.

Badesalt kan anvendes til fodbad, badekar og brusebad. Denne badesalt er lige velegnet til et fodbad og et afslappende bad i badekarret.

Badesaltet kan anvendes i forbindelse med et fodbad hvor fødderne og den hårde hud blødgøres. Et fodbad behøves ikke hver eneste gang, at skulle kobles sammen med høvling eller slibning af hård hud, et fodbad kan slet og ret blot være et bad for komforten. Men skal du i gang med en fodbehandling, så er her link til Credo fodhøvl og nederst på siden finder du et par relaterede produkter. Husk altid at afslutte med en god fodcreme.

Er du så heldig at du har et badekar, så drop sæben og læg dig i blød i et afslappende og langt bad med den beroligende badesalt med lavendel.

Vil du have en kraftigere og mere frisk duft, så overvej citrus eller pebermynte, måske en rose. Alternativt kan du i brusebadet og mens huden stadig er fugtig og der er slukket for vandet gnide saltet direkte på f.eks. lårene og ballerne, det giver en god slibe effekt i stil med saltskrub. Se i bunden af denne side et par eksempler på saltskrub.

Indhold: 300 gram salt i glas med låg. I saltet er der iblandet tørrede blade fra lavendelblomsten.

Duft: Lavendel.

Hint: Der har du to links som du måske finder nyttige. Klik på link til badesalt og du får vist alle produkter uanset mærke. Klik på Munkholm og du får en oversigt over alle de dejlige produkter.