Novoform, danske træfigurer, Europæisk træ med FSC bæredygtighed

Novoform er et dansk designfirma, som blev startet af Kirsten Jakobsen i 2011. Når man kikker på træfuglene og træfigurerne, så er det tydeligt at den grundlæggende filosofi har taget sit udspring i de stolte traditioner, vi har i Skandinavien. Dansk Design og udformning af nye, spændende dekorative træfigurer er en del af det DNA som Novoform har. En anden del er materialevalget, hvor der udelukkende anvendes Europæisk træ som er FSC mærket for at sikre bæredygtig. Læs mere om træet, træfigurerne og tankerne om bæredygtighed under produkterne.

Novoform og bæredygtighed.

Bæredygtighed betyder stadigt mere i en verden i forandring. Vi vil gerne bevare den jord vi lever på, vi vil sikre naturen og biodiversiteten. Novoform har forpligtet sig til kun at bruge miljøcertificeret træ, det betyder at alle træfuglene, træfigurerne og de træmøbler som Novoform også fremstiller alle kun er fremstillet af FSC certificeret træ. Forest Stewardship Concil er en global, non-profit organisation, der er dedikeret til at fremme ansvarlig skovforvaltning på verdensplan.

Novoform bruger europæisk træ.

Novoform anvender alene europæisk træ til fremstilling af de mange træfigurer og møbler. Det er et bevidst fravalg, at man ikke vil anvende træ fra tropiske skove og plantager, men i stedet satser 100% på europæisk træ, derved spares transport og CO2 udledning. Træ fra troperne har andre farver og strukturer, men her har Novoform valgt i stedet at efterbehandle træet med enten røgbejdsning eller farve bejdsning.

Novoform anvender Ask, ahorn og egetræ.   

Rengøring og pleje af træfigurer.

Se de forskellige møbelrens og møbelpleje produkter fra danske Sterling Polish og tyske Ulrich natürlich. Vi har samlet alle vores møbelplejeprodukter i en samlet kategori.