Symphonique

Beaute Pacifique Symphonique serien er til den modne hud og produkterne er spækket med netop de ingredienser, den modne hud har brug for at genvinde fugt og mindske alderstegnene.

Med alderen bliver huden mere tør og mindre spændstig. Vi kan mærke det og vi kan se det i spejlet ved, at de fine linjer bliver flere, rynkerne bliver dybere og huden bliver slappere.

Beaute Pacifique Symphonique til den modne hud 

Beaute Pacifique Symphonique bygger på nyeste dermatologiske videnskab. Hver enkelt ingrediens er nøje udvalgt for sin foryngende og revitaliserende effekt – og udgør tilsammen en symfoni i verdensklasse, hvad angår genopretning af huden og anti-age. Beaute Pacifique Symphonique cremerne er formuleret med en rig palette af anti-age ingredienser med hver sin langtidsvirkende effekt, og nogle ovenstående produkterne indeholder hele 6 forskellige typer af A-vitamin, hvilket er fuldstændigt unikt i forhold til andre produkter på markedet.

Symphonique og A-vitamin

Når det kommer til anti-age, er A-vitamin den helt store helteingrediens. Vitaminet øger den naturlige produktion af collagen og elastin i huden, som bl.a. fører til mere spændstig og smidig hud og huden gøres mere modstandsdygtig – den bliver yngre så at sige. Derudover stabiliseres huden så eventuelle pigmentforandringer og solskader minimeres, ligesom der vil ses en tydelig reduktion af urenheder.

På denne baggrund er Beaute Pacifique Symphonique spækket med forskellige A-vitaminer for at opnå de bedst mulige egenskaber; helt op til seks forskellige A-vitaminer i nogle af produkterne, hvilket er helt enestående. A-vitaminerne er nøje udvalgte og afstemte med hinanden samt de øvrige ingredienser.

A-vitamin kan virke skrapt på huden og skabe irritation, men det kan undgås på grund af den særlige og patenterede nano-teknologi. Med specialdesignede mikrokapsler kan Symphonique føre den rette mængde A-vitamin ned i huden, hvorefter A-vitaminerne frigives. Det betyder, at du både får en strakseffekt og har anti-age “på lager”.

Symphonique med naturlige udglattende effekt.

Nogle får indsprøjtninger som reducerer og udglatter rynker, hvilket måske ikke lyder særligt flatterende i nogles ører, men hvad nu hvis du får den udglattende effekt helt uden indsprøjtninger?

I nogle af Symphonique produkterne anvendes et særlig peptid, som er naturens svar på  indsprøjtningerne. Peptidet, Dipeptid Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, afspænder midlertidigt hudens mikro-muskulatur, så fine linjer udglattes og rynker mindskes og du får en flot udglatning af huden.

Symphonique og alle de øvrige ingredienser.

Beaute Pacifique Symphonique serien indeholder foruden de førnævnte A-vitaminer og de særlige naturlige udglattende ingredienser også følgende: 

Squalane olie: Fugtgivende og en vigtig ingrediens til at transportere A-vitamin ned i huden. Niacinamide: Styrkende og beroligende – “mørtlen” der binder cellerne sammen.

Papain: Det  nyeste avancerede eksfolieringssystem, som genopfrisker glød og giver den bedste forudsætning for, at huden kan modtage de aktive ingredienser.

Beaute Pacifique Symphonique udviklingen.

Det tager tid hele tiden at følge med i, og at kunne omsætte, den nyeste viden indenfor dermatologisk forskning. Der skal håndplukkes og sammensættes ingredienser, så de tilsammen arbejder som dén symfoniske helhed, Symphonique er. Det har taget Beaute Pacifiques udviklingsteam fem år at udvikle Symphonique, men så får du også et sandt mesterværk, der spiller på samtlige af huduniversets anti-age strenge.