Sommerudsalg og store besparelser.

Spar penge i vores sommerudsalg. Vi har samlet en række produkter, som vi tænker passer til sommer, sol og udeliv. Solplejeprodukter fra Beaute Pacifique og Meraki, keramik huse som med lys passer fint i havestuen eller under åben himmel.  

 

Sommerudsalg og solbeskyttelse

I vores sommerudsalg har vi samlet først Beaute Pacifique Cellulite Gel sammenpakninger, som hjælper til at reducere din appelsinhud når nu tøjet bliver lidt kortere hen over sommeren. Du skal naturligvis også bruge forskellige solplejeprodukter, så for at sommerudsalget skal være relevant, så skal vi også have solcreme og aftersun, så vi har taget Beaute Pacifique og Meraki med i vores sommerudsalg. Du sparer mellem 18 og 25%

Sommerudsalg på keramikhuse med til lys

I din havestue, drivhus eller under fri luft kan du kunne pynte op med et af de mange keramikhuse, hvor der på husenes bagside er en åbning for enten et fyrfadslys eller en lille lyskæde. Husene er fra Det Gamle Apotek har alle huller i alle vinduerne så lyset kan strømme ud. Tag husene ind når frosten kommer for, det er ikke glasseret på alle kanter.

Toilettasker med stor rabat

Rigtig mange står nu og skal på ferie og i enhver kuffert finder vi en toilettaske. Står du og mangler en god og meget billig toilettaske, eller mangler en af børnene en taske så har vi her et rigtig godt tilbud. Vores udvalg er begrænset, for vi er ikke specialister på toilettasker og de sidste sælges med en pris som passer til et godt sommerudsalg.