Soy wax lys, Lemongrass 60 ml. fra Munkholm

Munkholm, vokslys, Lemongrass 60 ml.

Munkholm vokslys i apotekerglas med låg.

Brændtid: 14 timer.

Dejlig frisk duft af Lemongrass fra naturlige æteriske olier.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

85,00DKK 75,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Munkholm duftlys Lemongrass 14H

Tina Munkholm kalder selv hendes lys for vokslys eller SoyWax duftlys ud fra tanken om, at det ikke er stearinlys men et vokslys med duft. Duften varierer og opdeles typisk i citrusdufte og blomsterdufte, men ikke alle duftlys falder præcist i en af disse to duftkategorier.

Duft: Lemongrass. Lemongrass eller på dansk citrongræs har førnævnte citrus friske duft. Duften i duftlyset stammer fra naturlige æteriske olier som er tilsat den stadigt flydende voks. Munkholm anvender ingen kunstige parfumer i hendes produktion.

Emballage: Duftlysene fra Munkholm leveres i brune apotekerkrukker som giver et hyggeligt lys, når man kikker ind på flammen fra krukkens side. Til krukken er der også et sort skruelåg, som du både kan bruge til beskyttelse og når du vil stoppe duften.

Duftlys, brændtider: 14H. Dette duftlys med Lemongrass har en brændtid på 14 timer og krukken er på 60 ml.

Håndlavede duftlys: Munkholm laver alle hendes produkter på eget lager i Holbæk. Nogle af de tunge processer som omrøring sker på små maskiner eller er alt håndlavet også duftlysene.

Anbefaling til brug: Munkholm anbefaler, at du bare lader lyset brænde en times tid for i den tid vil det have udviklet så meget duft, at det vil fylde de fleste rum. Når lyset pustes ud, så vil det forsat dufte og vedligeholde den lemongrass duft du allerede har opnået. Lad altid lyset brænde indtil hele overfladen er smeltet, så du ikke danner et stadigt dybere hul, som til sidst vil kvæle lyset.

Duftlys og naturlige æteriske olier.

Munkholm har valgt udelukkende at bruge naturlige æteriske olier i alt produktion. I forhold til duftlysene, så kan flere dufte godt være en blanding af flere dufte.

Kan du så tåle Munkholm duftlys? Det er virkelig vanskeligt at besvare dette spørgsmål. Men her er den korte udgave. Nogle er overfølsom og kan få allergiske reaktioner bare det de bliver udsat for en enkelt og helt bestemt duft, de personer kan tåle mange andre dufte og derfor også mange naturlige æteriske olie, hvis den allergi fremkaldende duft ikke er til stede. Men når der anvendes kunstig parfume, så er disse fremstillet ved blanding af rigtig mange dufte. En Eau de Toilette indeholder flere en 100 forskellige dufte blandet til en samlet parfume og hvis den allergi fremkaldende duft er indeholdt, så kan man ikke bruge eller komme i nærheden af den. Ja, rigtig mange kan tåle Munkholm duftlys netop fordi de indeholder få naturlige æteriske olier og ikke parfume som er blandet af mange olier.

Hvor skal jeg købe duftlys? Du kan købe duftlys eller vokslys mange steder også på mange udenlandske hjemmesider. Men vær opmærksom på, om disse duftlys indeholder rent voks, er fri for giftige men billige tilsætningsstoffer, ikke kan blive overtændte og flamme op og kun indeholder naturlige æteriske olier. Du kan risikere, at det importerede duftlys oser, du kan ikke vide hvilke kemikalier som har skabt duftlysets flotte farver og om disse er godkendte til brug i Danmark. Selvfølgelig anbefaler vi, at du skal købe duftlys hos os eller et sted, hvor du kan få danskfremstillede duftlys for din egen sikkerheds skyld.

Fjordbutikken er en dansk e-mærket webshop.

Nyttige links: Klik på link til Munkholm og se det store sortiment med flere end 100 produkter til hudpleje m.v. Var det ikke lige dette duftlys du søgte eller vil du kikke på en duftdiffuser, så klik på link til Duftlys og diffuser og se alt fra Meraki og Munkholm.