Credo til pedicure og mod hård hud.

Credo eller rettere Credo-Solingen er et tysk mærkevarenavn, som er førende indenfor fremstilling af værktøjer for Pedicure og Manicure. Knivene i værktøjerne er fremstillet af det bedste stål fra den tyske by Solingen, som bl.a. er kendt for deres superbrand køkkenknive. Credo anvender nikkelfrie materialer. 

Credo Pedicure værktøj

Credo er et tysk firma som har specialiseret sig i fremstillingen af værktøj til pedicure. Credo udvikler både professionelle sakse, tænger, knive og andet, som alene sælges til fodterapeuter, men Credo har også deres Credo PopArt serie til almindelige forbrugere. Credo værktøjet er simpel i brug og omfatter alt nødvendigt værktøj til fødder og tånegle.

Credo værktøjet er af meget høj kvalitet og opfylder de højeste kvalitetsstandarder og er særdeles holdbare og bæredygtige. Credo pedicure serien er fremstillet af nikkelfrie materialer og er derfor særligt velegnede til nikkel allergikere. Flere af Credo værktøjerne har let udskifteligt knive, blade eller slibe elementer, så du kan bruge håndtaget i mange år.

De særlige farver i Credo PopArt serien er tænkt til at give et muntert farvestænk i dit badeværelse. Køber du to produkter, så får du sandsynligvis i forskellige farver, køber du et nyt produkt, så er det måske, ja måske ikke samme farve. Credo har til Fjordbutikken som forhandler leveret en pallette af farver og vi skal ikke tænke farve, men blot tage den første og bedste. Den farve håndtaget har er således kun en af flere mulige farver du får leveret.

Credo til fjernelse af hård hud

Hård hud kan være udtryk for flere ting f.eks. fodtøj som skarver, foden der glider frem og tilbage, forkert eller utilstrækkelig kost eller slet og ret, at du bevæger dig meget. Hård hud er med de rette Credo værktøjer til at håndtere og du kan gøre meget selv, hvis du ellers kan nå.

Har du meget tykke negle, så skal der special værktøj til at klippe neglene og her må du søge hjælp hos en fodterapeut. Har du fodsvamp, fodvorter eller sår på fødderne, så skal du kontakte din læge, så en behandling kan blive sat i gang. Herefter kan du sammen med Credo pedicure produkterne komme langt.

Credo PopArt produkter har forskellige effekt eller styrke. Credo fodhøvlen kan fjerne millimeter for millimeter af et tyk lag hård hud. Credo Smartcutter og Credo rasper fjernere tyndere lag og endelig anvendes fodfilen og pedicure stenene til at pudse fødderne så de bliver helt glatte. Credo anbefaler, at man altid benytter mindst to værktøjer, et groft til at fjerne den hårde hud og et fint til den efterfølgende pudsning, så mærkerne fra fodhøvlen eller rasperen slettes. Huden skal når du er færdig være helt glat.

  • Credo Fodhøvl, sikkerhedshøvl, skærer skiver eller lag hår hud bort.
  • Credo Smartcutter bruges til tyndere lag af hård hud.
  • Credo Fodrasper, fjerner let løst hud og tyndt lag af hård hud.
  • Credo Fodfil til pudsning efter fjernelse af hård hud.
  • Credo Pedicure sten til pudsning og kan også anvendes mellem tæerne.

Credo pedicure til fodpleje

Inden du begynder din pedicure og dermed bruger de grove Credo værktøjer som fodhøvl, Smartcutter og fodrasper, så skal fødderne i fodbad, så huden og den specielt den hårde hud bliver blødgjort og dermed meget lettere at arbejde med. Et fodbad i varmt vand men absolut ikke for varmt og sid med fødderne i vandet i mindst 3-4 minutter. Brug gerne badesalt, som både giver duft men også desinficerer huden, har du sår og rifter, så brug en flydende sæbe. 

Vi anbefaler, at du læser mere om pedicure og fodpleje i den kategori, som vi har kaldt fodpleje hvor du både kan se Credo produkterne, men også vores store sortiment af fodbadesalt, fodcreme og i kategorien har vi også et par vrktøjer som ikke kommer fra Credo, så klik på dette link til fodpleje.