Credo, værktøjer til Pedicure og fjernelse af hård hud.

Credo eller rettere Credo-Solingen er et tysk mærkevarenavn, som er førende indenfor fremstilling af værktøjer for Pedicure og Manicure. Knivene i værktøjerne er fremstillet af det bedste stål fra den tyske by Solingen, som bl.a. er kendt for deres superbrand køkkenknive. 

Credo Pedicure værktøj

Credo værktøjerne kan opdeles efter hvor stort et indgreb de påfører. Credo fodhøvlen kan fjerne millimeter tyk hård hud, mens Credo Smartcutter og rasperen fjerner et tyndere lag. I den anden ende finder vi værktøjerne som fodfilen og pedicure sten. Credo anbefaler altid to værktøjer, et groft til af fjerne den hårde hud og et fint værktøj til at pudse huden fuldstændig jævn og blank. Credo anbefaler, at hård hud fjernes når huden er fugtig. Tag et minimum 5 minutters langt fodbad i lunkent vand og gerne sammen med badesalt.

Fjernelse af hård hud

Hård hud kan være udtryk for flere ting f.eks. fodtøj som skarver, foden der glider frem og tilbage, forkert eller utilstrækkelig kost eller slet og ret blot det, at du bevæger dig meget. Hård hud kan håndteres med de rette værktøjer og de rette produkter. Credo produkterne er designet til netop pedicure, de er skarpe, de er formet så de passer til fødderne og så er der i sortimentet både pedicure værktøj til både lidt eller meget hård hud.

Godt udstyr til fodpleje og pedicure

Vi du læse mere om pedicure og fodpleje og se vores store sortiment af sæbe, fodbadesalt, fodcreme og alle værktøjerne også dem fra Credo, så klik på dette link til fodpleje.