Grøn Balance, Husholdning

Grøn Balance, husholdningsprodukter uden uønsket kemi. Økologiske og svanemærkede produkter for rengøring og tøjvask.

Grøn Balance husholdning med ansvarlighed

Grøn Balance produkterne er udviklet ud fra filosofien, at de ikke skal indeholde uønsket kemi. Naturligvis er der eksempelvis vaskeaktive ingredienser i et produkt, men produkterne indeholder ikke farve eller parfume, som er undværlig. Produkterne er mærket med forskellige symboler, så nogle er mærket med ECO-cert mens andre Svanemærket.

Grøn Balance vaskemidler

Grøn Balance vaskemidlerne fås i både flydende vaskemiddel og som vaskepulver. Uanset om du vælger det ene eller det andet, så er det afgørende at du doserer vaskemidlet korrekt. Uanset om du bruger Grøn Balance eller et andet middel, så skal du tjekke vandet i dit område for hårdhed. Du skriver blot i søgefeltet "Vandets hårdhedsgrad" så får du et kort og en tabel. Hårdhedsgraden er et udtryk for kalkindholdet i vandet og dosering af vaskemiddel er afhængig af dette. Så dosér korrekt og få det bedste resultat.

Grøn Balance rengøringsmidler

Grøn Balance tilbyder en bred vifte af helt almindelige rengøringsmidler til den almindelige husholdning, så med disse produkter klarer du det meste. Sammen med rengøringsmidlet anbefales en god rengøringsklud og til opvask en god opvaskebørste, så vælg den klud, den børste eller den moppe som passer til opgaven. Det er lettere og du får en bedre resultat hurtigere.