Danske gaveæsker og firmagaver

Gaveæsker fra gode danske "brands" med produkter for hud- og hårpleje. Alle æskerne uanset mærke er af en god kraftig kvalitet, så både gaveæsken præsenterer indholdet på en fin og eksklusiv måde, så man får en gave man bliver glad for.

Gaveæsker med hudplejeprodukter

Gaveæsker er godt sammensatte produkter, produkter i samme familie, men samme funktion, samme mærke eller andet. Gaveæsker er utroligt populære specielt op til helligdage, men også til personlige mærkedage. En gaveæske kan gives til en fødselsdag, en bryllupsdag, en tak for 10 år i firmaet eller andet. Der er stort set ingen grænser for hvornår en gaveæske kan gives.

Gaveæsker på tilbud

Vi fører udelukkende danske hudplejeprodukter, derfor er alle vores gaveæsker også fra danske producenter. Det er sæson for gaveæsker på tilbud, derfor finder du også gode tilbud hos os. I vores sortiment finder du:

  • Gaveæsker fra Badeanstalten, 
  • Gaveæsker fra Beaute Pacifique, 
  • Gaveæsker fra Meraki.

Du finder i vores sortiment ikke gaveæsker franske eller amerikanske parfumer fra de store internationale brands. Vores danske gaveæsker spænder i stedet over gaveæsker med nyttige produkter, som er tilpasset manden, kvinden eller den unge kvinde.

Gaveæsker under juletræet

Gaveæsker ender ofte under juletræet fordi de for de fleste ligger i et fornuftigt prislag, de indeholder produkter som passer sammen og så fordi det er let og æskerne tager sig rigtig godt ud. Selvfølgelig kan du købe produkter fra Badeanstalten, Beaute Pacifique eller Meraki og sætte dem sammen på en anden måde, det vil vi også meget gerne være behjælpelig med, det bliver blot uden førnævnte firmaers kartonæsker.

Gaveæsker som personalegave

I forbindelse med specielt højtider er det populært at give personalet gaver, derfor er gaveæsker også særligt populære ved juletid. Vi tager gerne imod bestillinger, men vi kan ikke nå vores servicemål med leverance inden for 1- dage, så ring gerne så vi kan få gavepakkerne sendt eller afleveret på rette sted og til rette tid.