Stay solcreme

Beaute Pacifique Stay er en solserie til krop og ansigt, sololie til hele kroppen, kølende og genopbyggende aftersun og ikke mindst den populære selvbruner Stay Tanned.

Beaute Pacifique Stay solcreme, sololie og selvbruner

Det er vigtigt at beskytte huden mod solens farlige UV-stråler, som både fremskynder alderstegn og pigmentforandringer. Alle Beaute Pacifique Stay produkterne er fugtgivende og antioxidante og der er tale om dobbelt anti-age effekt ved flere af dem.

Solserien består af følgende unikke produkter:

  • Solcreme til ansigt og décolleté, Stay Beautiful, 30 High SPF i tube med 50 ml. 
  • Solcreme til kroppen, Stay Outside, 30 High SPF i flaske med pumpe, 200 ml.
  • Sololie til ansigt og krop, Stay Natural, 20 Medium SPF i spray med 200 ml. 
  • After Sun Lotion, Stay Cool, kølende, lindrende og med anti-age i flaske med pumpe, 200 ml.
  • Self Tanning Lotion, selvbruner det perfekte alternativ til solen stråler i tube med 200 ml.

Alle produkterne er nøje udviklet til at give din hud den bedste pleje og beskyttelse i sommersolen, naturligvis med undtagelse af Self Tanning Lotion.

Fælles for hele serien er tilsætningen af Resveratrol og Procyanider fra den særlige chilenske Grape Seed Extract, som sammen med E-vitamin giver en stærk anti-oxidativ effekt, hvormed huden beskyttes mod skader fra frie radikaler. Solcremerne har dobbelt anti-age effekt, da de både forebygger solskader og reparerer huden i dybden.

Både ved ansigts solcreme og cremer til kroppen er der tale om solcreme uden parabener. De er lavet på formuleringer, som gør dem mindst muligt fedtende, og de kan derfor også bruges som solcreme til uren hud.