Munkholm håndsæbe Aventgarde

Munkholm håndsæbe Avantgarde

Munkholm, håndsæbe Avantgarde.

Kan anvendes til ansigt, hænder og i brusebad.

Organic produkt med naturlige æteriske olier. Leveres i papirpose.

Køb i e-mærket sikker dansk webshop. 

42,50DKK 37,00DKK

Få besked når varen kommer på lager

Bakteriehæmmende og opstrammende håndsæbe

Håndsæbe med duft af Patchouli som virker rensende og opstrammende og lavendel der virker bakteriehæmmende og afslappende.

Ingredienser: 100% vegetabilsk økologisk håndsæbe uden farlige tilsætningsstoffer. Sæben indeholder forsæbet rapsolie, kokosolie, palmekerne- og palmeolie (RSPO certificeret), glycerin, vand, æterisk olie og cacao pulver.

Alle sæberne er fremstillet efter en gammel tradition, hvor en sæbebase blandes med skønne olier og Avangarde sæben er ingen undtagelse. For den skarpe næse vil du måske kunne genkende en friskhed fra lavendel og en fin duft fra Pacthouli. Sæben eller rettere sæbemassen bliver efter blanding med olie og æteriske olier hældt i store træforme. Sæben skal sætte sig i mindst et døgn inden den bliver skåret ud og herefter skal den modnes i ca. 4 uger inden den er klar til brug. Sæberne er cremede og udtørrer ikke huden og så er de antibakterielle, velduftende og dekorative.

Vægt: Håndsæben udskæres manuelt og vægten vil være ca. 100 gram.

Produkt: Munkholm Organic, Avantgarde - håndlavet og håndskåret sæbestykke.

Anvendelse: Håndsæbe, badesæbe og ansigtssæbe.

Levering: Håndsæben bliver leveret i en lille brun papirpose, så den kan ånde. På posen har vi sat en lille seddel som beskriver sæben og gør at du kan kende forskel på dine forskellige Munkholm sæber.

Opbevaring: Sæben skal kunne ånde, så lad den være i papirposen. Du må ikke opbevare håndsæben i en lufttæt sæbebeholder eller plastikpose. Sæbe har en meget lang holdbarhedstid, men den vil over tid krybe en lille smule, det påvirker ikke funktionen.