Grøn Balance miljøvenlige produkter.

Grøn Balance er det naturlige valg af mærke for dig som både ønsker milde produkter med fravær af alt uønsket kemi og samtidig produkter, hvor emballage sætter det mindst mulige klimaaftryk.

Grøn Balance en miljøvenlig dansk serie

Grøn Balance er en serie af hudplejeprodukter, rengørings- og vaskemidler samt en lang række fødevarer fremstillet ud fra samme principper om at lave et så lille aftryk på vores natur med produkter fremstillet med naturlige ingredienser og uden brug af farve, parfume, petrokemiske indholdsstoffer og en række andre indholdsstoffer.

I vores sortiment har vi fravalgt fødevarer og i stedet valgt de produkter, som i forvejen matcher vores sortiment.

Grøn Balance, miljøvenlig hudpleje og rengøring

Grøn Balance er en stor dansk producent af miljøvenlige produkter. Produkterne har et indhold som gør, at Grøn Balance produkterne er mærket med forskellige miljømærker f.eks. Astma-Allergi, Svanemærket, Vegan og andre. Det er imidlertid ikke kun indholdet men også emballagen og de anvendte flaske-, krukke- eller æskeemballager, som der er taget hensyn til. Emballagen er fremstillet af genbrugsmateriale og cirklen lukkes, når vi afleverer vores tømte flasker og krukker i den passende container, så vil nyt men brugt materiale være til rådighed for ny emballage. Grøn Balance producerer også fødevarer til flere supermarkeder, men Fjordbutikken handler ikke med fødevarer.

Grøn Balance hudpleje produkter

Grøn Balance håndsæbe, intimsæbe, barberskum, deodorant og andre er produkter i Grøn Balances serie af neutrale hudplejeprodukter uden brug af uønsket kemi og alle fremstillet uden brug af farve og parfume. Alle hudplejeprodukterne er mærket med Astma-Allergi, Svanemærket og Vegan. Grøn Balance hudplejeprodukterne er udviklet så de kan anvendes af alle, mild så de kan anvendes af alle hudtyper, neutral i forhold til køn og effektiv men mild og god til alle aldersgrupper.

Grøn Balance vatpinde, vatrondeller og andet

Grøn Balance har udviklet en serie af pleje tilbehør produkter, som du kan anvende enten alene eller sammen med hudplejeprodukterne. Grøn Balance intim- og renseservietter, vatpinde, vatrondeller og andet er lige som de øvrige Grøn Balance produkter fremstillet med størst mulig hensyntagen til miljøet og derfor bærer disse produkter også forskellige miljømærker. Vi har for at hjælpe dig oprettet en særlig varekategori, så klik på badebørste så får du vist både Grøn Balance vatpindene og andre produkter i samme kategori, blot fra andre producenter.

Grøn Balance midler til tøjvask

Grøn Balance vaskepulver: Du kan hos Grøn Balance vælge mellem traditionelt vaskepulver eller flydende vaskemiddel og flere test har vist at effektiviteten er stort set ens. Grøn Balance tilbyder fra sortimentet vaskepulver til hvid vask, kulørt vask og et produkt som kaldes Storvask Color & White, som kan anvendes til begge formål. Pakkernes størrelse på 785 gram og 1,8 kg rækker fra 18-54 vaske, men læs på etiketten for hårdhedsgrad af vandet, så du ikke bruger mere af Grøn Balances vaskemiddel end nødvendigt.

Grøn Balance flydende vaskemiddel: Du kan hos Grøn Balance vælge mellem en række forskellige flydende vaskemidler, så du får et middel som passer præcist til det, som du skal have vasket. I sortimentet finder du:

  • Grøn Balance Fin vask,
  • Grøn Balance Hvid vask,
  • Grøn Balance Kulørt vask, 
  • Grøn Balance Sort vask og
  • Grøn Balance Sport vask. 

Læs mere om de flydende vaskemidler ved at klikke på det enkelte produkt. Vi har foruden dette store sortiment også en række specialmidler pletfjerner o.a., så klik her på vaskemidler, så får du vist både vaskemidler, galdesæbe, pletfjerner og andre vaskemidler.

Grøn Balance rengøringsmidler

Grøn Balance har udviklet en række rengøringsmidler til den almindelige husholdning. I Grøn Balance sortimentet finder du bl.a. opvaskemiddel, glasrens, universal rengøring, toiletrens men også midler til opvaskemaskinen. Som noget særligt har Grøn Balance udviklet en række klude, som er tilpasset forskellige formål, universal, køkken og glasklud. Vi har et stort sortiment af rengøringsmidler og flere hundrede specialprodukter, så slår Grøn Balance ikke helt til så klik på dette link til rengøring og tøjvask.