Håndcreme

Håndcreme til almindelig og meget tørre hænder

Håndcreme skal give fugt men ikke fedte

En god håndcreme skal give fugt, masser af fugt til huden og samtidig skal den reducere mængden af fugt, som normal vil fordampe fra huden eller sagt på en anden måde, bevare den naturlige fugtighed. Læs mere nederst på siden.

Har du meget tørre hænder?

Har du super tørre hænder, som måske ligefrem sprækker, så anbefaler vi to typer produkter. Enten kan du bruge Beauté Pacifique X-Dry Skin Fix, alternativt kan du bruge en salve, hvis det tørre område er på knoerne. Her er et link til Tørre og sprukne læber, hvor salverne er eminente til knoer.

Har du almindelig tør hud, så vil alle ovenstående håndcremer og håndlotions være effektive, men du bør under alle omstændigheder smørre dine hænder flere gange om dagen.

Tør hud skyldes mange ting. Kikker vi alene på vores omgivelser, så er der to ting som påvirker hudens generelle tilstand. Vejret og indeklimaet. Er vi i en periode med lav fugtighed f.eks. en frostdag, så vil enhver hud virke tør, det samme sker når vi opholder os indendørs, hvor der er mekanisk luftudskiftning, som afhængig af anlægstype indblæser opvarmet tør luft.