Håndcreme til almindelig og meget tørre hænder

Vores hænder er ofte forsømte i forhold til den daglige plejerutine. Hænderne påvirkes i højere grad end vores ansigt fordi vi bruger hænderne aktivt, men alligevel bruger vi flere produkter og meget mere tid på ansigtet. Nuvel ansigtet er trods alt ansigtet og det vores omverden ser, men hænderne skal også plejes. Vi vasker hænder mange gange, vi bruger hænderne konstant og vi rører ved mange og mange ting. Læs mere om pleje og håndcreme under produkterne.

Hvad skyldes tør hud?

Kikker vi på vores omgivelser så er der to ting som påvirker hudens generelle tilstand. Vejret og indeklimaet. Er vi i en periode med lav fugtighed f.eks. på en frostklar dag, så vil enhver hud virke tør, men det samme oplever vi, når vi færdes indendørs hvor den mekaniske luftudskiftning fjerner fugten fra luften. Afhængig af vores arbejde og almindelige gøremål, så bruger og slider vi dagligt på hænderne og ved afspritning så udtørres huden.  

Almindeligt tørre hænder.

For de fleste vil en almindelig håndcreme eller håndlotion være tilstrækkelig. Håndcremen bruges efter behov, hvilket godt kan være 2-3 eller flere gange om dagen og her får du tilført fugt og samtidig, da en håndcreme i hudens overflade, forhindrer den at hudens naturlige fugtighed fordampning. En håndcreme beskytter også mod udefrakommende påvirkninger.

Sprækkede knoer på hænderne.

Vi har en tildens til at få nogle meget tørre knoer da de er særdeles udsatte, det samme gælder for vores albuer og knæer og her vil en almindelig håndcreme ikke være tilstrækkelig. Til særligt tørre områder anbefales en salve, som er anderledes effektiv men også fedtende, men den virker. De de mange salver, klik på link.

Har du meget tørre hænder?

Har du super tørre hænder, som måske ligefrem sprækker, så kan du bruge som omtalt tidligere en salve, men vil du undgå den fedtede overflade, så er der et særligt produkt som er udviklet til tørre hænder. Beaute Pacifique har udviklet produktet X-Dry Skin Fix, som har en stærk fugtbevarende langtidseffekt og med et højt indhold af naturlig Squalane reduceres hudens vandfordampning. Cremen påføres morgen og aften, læs mere om X-Dry Skin Fix ved klik på link.