Effektive danske anti-age, a-vitamin rynkecremer

En A-vitamin creme med anti-age effekt eller slet og ret en rynkecreme kan ikke forhindre at huden udvikler rynker, men den kan modvirke den naturlige aldersproces, udsætte processen og gøre huden mere elastisk, tykkere og smidigere. Det afgørende ved en anti-age creme er, at den skal trænge dybt ned i huden, hvor A-vitamin virker. Læs mere under produkterne. En crème med anti-age effekt, en rynkecreme kan ikke forhindre at huden udvikler rynker, men den kan modvirke den naturlige aldersproces, udsætte processen og gøre huden mere elastisk, tykkere og smidigere. Det afgørende ved en anti-age creme er, at den skal trænge dybt ned i huden, hvor A-vitamin virker. Læs mere under produkterne. 

A-vitamin creme mod aldersforandringer.

Det danske firma Beaute Pacifique har gennem mange år forsket indgående for at forstå hudens naturlige ældningsproces og hvad de bagvedliggende årsager er. Med dette udgangspunkt har man sat sig for at finde ingredienser som kan forsinke denne naturlige proces og udvikle cremer med aktiv anti-age effekt eller med andre ord rynkecreme som virker. Efter års forskning har Beaute Pacifique patenteret et såkaldt transportsystem, som kan transportere de aktive ingredienser, der modvirker tegnene på aldring fra overhuden og ned i hudens nederste lag. Det er den indre struktur i de nedre hudlag som skal stimulere fornyelsen af kollagen og elastin.

Den naturlige ældningsproces.

Fra omkring vores 25. år starter ældningsprocessen af vores hud. Huden bliver gradvis mindre elastisk og årsagen hertil skyldes, at den føromtalte og naturlige dannelse af kollagen og elastin falder. Det betyder at huden bliver tyndere og mere slap hvilket resulterer i en slam hængende hud. Ældningsprocessen er forskellige fra person til person, men der er en række udefra kommende ting som er fælles for alle. En tør hud er også en ikke elastisk hud og det kan modvirkes uanset om det er sommer eller vinter. Rygning påvirker ligeledes huden negativt og det samme gør soldyrkning.

Anti-Age mod ældning af huden.

Hold din hud fugtig og smidig med dagcreme og anvend før natten en A-vitamin creme. I dine unge år kan en almindelig dagcreme holde huden godt beskyttet, fugtig og smidig, men på et tidspunkt bør dagcremen suppleres med en anti-age dagcreme f.eks. Creme Paradoxe dagcreme eller en serum med anti-age effekt f.eks Defy Damage for at give din hud de bedste betingelser. Til natten er den effektive Creme Metamorphique et godt valg, men den skal i første omgang ikke anvendes dagligt, da den er kraftig og huden vil sandsynligvis reagere på de aktive ingredienser ved at udvise rødmen, hvilket er helt naturligt. Så Creme Metamorphique og Super 3 cremerne med et meget højt A-vitamin niveau anvendes i starten bare hver anden eller tredje dag indtil huden har vendet sig til de nye aktive ingredienser.