A-vitamin creme og rynkecreme der virker

A-vitamin creme kan udsætte ældningsprocessen ved at gøre huden mere elastisk, tykkere og mere smidig. Nogle A-vitamin cremer har en dokumenteret effekt og et patent på måden hvorpå de forskellige a-vitaminer trænger ned i huden.

A-vitamin creme og naturlig anti-age

Huden begynder at ældes allerede fra du er midt i tyverne, ikke at det i første omgang er synligt, men på dette tidspunkt opstår der fine linjer omkring øjnene, læberne og mellem øjenbrynene. Huden ældningsproces er synlig på overfladen, men den starter i de dybere lag med en individuel kombination af mindsket elasticitet og ved at huden bliver tyndere. A-vitamin creme kan udskyde denne ældningsproces, såfremt a-vitamin cremen evner at få transporteret A-vitaminet fra overfladen ned i de dybere hudlag.

Naturen har sine egne produkter med et indhold af A-vitamin f.eks. indeholder Arganolie, Chiafrø, Jojoba, Estragon og mange andre A-vitamin. Der findes en række A-vitamin cremer på markedet som indeholder A-vitamin og andre vitaminer. A-vitamin cremerne og A-vitamin olierne har forskellig evne til at penetrere gennem hudens lag og at en creme indeholder A-vitamin er ikke en garanti for at cremen virker som anti-age creme.

Ældningsprocessen er forskellig fra person til person, den kan være arvelig og den er påvirkes af udefra kommende ting. Spiser du ensartet og generelt usundt, så kan det aflæses på huden, arbejder du udendørs eller i et airconditioneret kontor udtørres huden og tør hud mangler elasticitet. To andre og tydelige ældningsindikator er rygning og soldyrkning.

A-vitamin creme med anti-age effect

Det danske firma Beaute Pacifique har gennem mere end 25 år forsket indgående for at lære og forstå hudens opbygning, den naturlige ældningsproces og de bagvedliggende årsager. Det er fuld dokumenteret, at A-vitamin i underhuden giver den form for næring, som styrker huden, så den bliver tykkere og mere elastisk og dermed udskydes ældningsprocessen. Udfordringen har altid været, at få A-vitaminet transporteret ned i de dybere hudlag og selv om flere af de store typiske franske superbrands har haft anti-age creme i deres sortiment, så har de aldrig kunne dokumentere, at A-vitamin faktisk har haft en effekt for brugerne af deres creme.

Beaute Pacifique har som det eneste firma i verden brudt koden og har opfundet en transportør, en olie som A-vitaminet kan binde sig til og som frigiver A-vitaminet når det er kommet ned til de nedre hudlag, hvor huden stimuleres til fornyelse af kollagen og elastin. Denne proces er så unik, at Beaute Pacifique har et fået verdenspatent på processen. Samtidig kan Beaute Pacifique som det eneste firma i verden fremvise omfattende og videnskabelig dokumentation for, at ældningsprocessen kan udskydes ved brug af deres anti-age A-vitamin cremer med den patenterede olie. Produktionen af anti-age cremerne står man selv for og derfor kan de ikke blive kopieret.

Rynkecreme der virker, anti-age creme

A-vitamin creme kan helt generelt være fantastisk ansigtscremer, som effektivt tilfører fugt, beskytter og giver den tørre hud sin elasticitet tilbage, det samme kan man sige om olier med A-vitamin.

Når det kommer til rynkecreme, så er evnen til at transportere A-vitamin ned i huden alt afgørende for at rynkecremen skal have en effekt. Der findes ikke blot ét A-vitamin men flere og cremerne fra Beaute Pacifique indeholder alle både flere A-vitaminer og andre ingredienser som styrker huden og den evne til at reparere og regenerere sig selv. Det første produkt med denne unikke og patenterede transportør hedder Creme Metamorphique og efter den følger mange andre produkter med forskellig styrke.

Når der i forhold til styrke af en rynkecreme så forstås mængden af A-vitamin i anti-age cremen. Huden er tynd omkring øjenregionen og her anvendes en anti-age creme eller rynkecreme med et lavt A-vitamin indhold. Nogle personer kan have så følsom hud, så hvis en Creme Metamorphique med høj styrke smøres på huden, så vil der hurtigt kunne opstå rødmen, hvilket for så vidt er et godt tegn for så virker cremen, men lidt for meget, derfor anbefales i starten, at cremen bruges 2-3 gange om ugen.

Sådan bruger du en anti age creme

Den bedste effekt med anti-age creme opnås ved daglig påsmøring på rengjort hud, så A-vitaminet lettere kan trænge ind. Effekten ved brug af Beaute Pacifique Creme Metamorphique er allerede synlig efter daglig brug i en måned. De første anti-age produkter som Metamorphique var anti-age natcremer, men i dag kan du få en række andre anti-age produkter med samme effekt, men med forskellig styrke. Serum Paradoxe kan påføres under din normale dagcreme eller blandes med din mascara, Creme Paradoxe som er en dagcreme, dertil kommer en række andre produkter alle med dokumenteret effekt. Defy Damage som hurtigt trænger ind i huden, Super 3 Booster som nedsætter fedtproduktion og er effektiv mod uren hud.

Anti-Age creme til mænd

Hos mænd har Defy Damage tidligere været en Beaute Pacifique favorit, fordi den hurtigt trænger ind i huden og ikke efterlader den skinnende, men nu er mændenes førsteplads klart Masculinity serien i de karakteristiske sorte flasker og tuber. Klik her hvis du er nysgerrig på herre produkter eller her for at se de snart 100 forskellige produkter fra Beaute Pacifique.