Shampoo

Hårshampoo til alle typer hår

Shampoo, men kun naturlige produkter

Vi har ikke Danmarks største sortiment af shampoo, til gengæld er hver eneste af vores shampoo med garanti fremstillet i Danmark og kun ved brug af rene naturlige ingredienser og ikke et eneste produkt er tilført kunstig parfume, farve eller paraben. Læs mere om shampoo under produkterne nederst på denne side.

God og dårlig shampoo

Vi kan ikke konkurrere på prisen med dit lokale supermarked, så når de sælger 500 ml hårshampoo til en ti'er. Men husk, at du får ikke mere end du betaler for. Af de kr. 10,- er 2,- moms og så skal der trækkes penge til fortjeneste, emballage, papkasser, transport og endelig er der et restbeløb til råvarer. Supermarkeds shampoo er industriprodukter, som er aktive og med garanti gør dit hår rent og fedtfri og til noget hår er produkterne sikker også udemærkede.

Vil du værne om dit hår og have et fyldigt, glansfyldt og smukt hår, så anbefaler vi at du køber en dansk shampoo fremstillet ikke så billigt som muligt, men køb den fra en producent, som har lagt alt sin viden i shampoo'en så den bliver så mild og plejende som overhovedet muligt.