Shampoo til alle typer hår

Shampoo, naturlige produkter

Vi har ikke Danmarks største sortiment af shampoo, til gengæld er hver eneste af vores shampoo produkter fremstillet i Danmark og kun ved brug af rene naturlige ingredienser og ikke et eneste produkt er tilført parfume, farve eller paraben. Læs mere om shampoo under produkterne nederst på denne side.

Hvor tit skal jeg vaske hår?

Nogle vasker hår dagligt fordi det trænger. Fakta er, at dets mere vi vasker hår, dets mere udtørrer hårbunden og derved får vi startet en naturlige og kontinuert fedtproduktion. Selvfølgelig skal vi vaske hår når det er beskidt og når vi har dyrket sport. Diego Yaz, frisør og stylist fra YAZ Organic fortæller, at du kan kan "nedtrappe" din hårvask til et par gange om ugen. De dage hvor du ikke vasker håret med shampoo, så fugter du håret, det er alt nok.

I Fjordbutikken kan ikke konkurrere på prisen med dit lokale supermarked som sælger 500 ml hårshampoo til en ti'er. Men husk, at du får ikke mere end du betaler for.

Munkholm Shampoo med naturlige og primært økologiske ingredienser og en fin duft fra udvalgte æteriske olier.

Beaute Pacifique fremstiller fuldstændig neutral shampoo og balsam som alle kan tåle. 

Vil du værne om dit hår? Vil du have et fyldigt og glansfuldt hår, så kan vi anbefale alle ovenstående. En billig shampoo fjerner godt nok fedt og urenheder, men indeholder ingen plejemidler, så dit hår vil miste sin glans og vil falde sammen.