Micellar Cleansing Water, 50 ml fra Munkholm

Munkholm Micellar Cleansing Water, 50 ml

Munkholm.

Micellar Cleansing Water, ansigtsvask og rens og makeup fjerner.

Apotekflaske med håndpumpe med dosering. 50 ml.

Indeholder Organic Aloe Vera og rensende udtræk fra urter.

Køb i e-mærket og sikker dansk webshop. 

65,00DKK

På lager - Leveringstid 1-3 dage


Munkholm Micellar Cleansing Water, 50 ml

Tina Munkholm har lavet denne Micellar Cleansing Water, som et effektivt middel til at fjerne urenheder, snavs, hudfedt og makeup fra ansigtet. Micellar Cleansing Water er mild og kan anvendes i hele ansigtet også i øjenomgivelserne.

Duft og indhold: Meget svag duft af urter. Munkholm anvender ingen kunstige parfumer i hendes produktion. Munkholms Micellar Cleansing Water indeholder endvidere blomstervand fra rose der tilfører lidt fugt til huden og ekstrakt fra Moringa. Moringa er et træ hvor både træ og blade anvendes, fra træ og blade udvindes aminosyre, proteiner og A-vitamin, B-vitamin og C-vitamin og flere mineraler.

Emballage: Brun apoteker flaske med en lille pumpe monteret på flaskens top. Flasken indeholder 50 ml.

Håndlavet: Munkholm laver alle hendes produkter på eget produktionssted og lager i Holbæk.

Hvad er Micellar Cleansing Water?

Micellar Cleansing Water er en rensevæske som er særdeles velegnet til at rense ansigtet for rester af hudfedt og makeup. Miceller er en samling af små molekyler, som er særdeles effektive til at løsne og binde hudfedt og klæbende stoffer som er indeholdt i makeup. Det specielle ved Miceller er, at væsken både kan fjerne vandopløseligt og fedtopløseligt snavs. Når huden er renset vil du opleve, at den efterlades både glat, blød og dejlig hydreret.

Særlige fordele ved Micellar Cleansing Water?

Micellar Cleansing Water virker både som overfladerens men også i dybden. Bruger du sæbe og andre renseprodukter, så skal du som udgangspunkt skrubbe huden hvilket vil føre kortvarig irritation, som naturligvis fortager sig i løbet af nogle minutter afhængig af din huds følsomhed og tykkelse. Har du tynd hud, så er Micellar Cleansing Water meget oplagt, som et alternativ til dine nuværende produkter. Prøv en lille flaske som f.eks. denne flaske med 50 ml. Du kan med fordel fjerne det mere løstsiddende skidt, snavs og makeup med almindelig sæbe og ansigtsrenseprodukter og specielt hvis du bruger makeup i hele ansigtet. Som step to kan du anvende Micellar Cleansing Water hvor du kan komme rundt og tæt på øjnene og hvis der skulle være en enkelt lille rynke, så trænger Micellar også ned der.

Nyttige links: Vi har samlet alle vores produkter til ansigtspleje og uren hud i en samlet kategori, hvor du både finde denne Micellar Cleansing Water men også rensemælk, tonic, renseskum og meget andet. Klik på Ansigtspleje, uren hud for at se alle produkterne.