Meraki hudpleje med ECO og Svanemærket.

Dejlige danske produkter fra Meraki. Mange af produkterne kommer i serier, så vi har i videst mulige omfang oplistet dem, så alt f.eks. fra den populære Nothern Dawn kommer lige efter hinanden. I overskriften står der Svanemærket hudpleje og hudplejeprodukter og det henviser til Meraki Pure serien, hvor alle produkterne er certificerede.

Lige nu har vi en kampagne i gang hvor du kan købe Meraki med gode rabatter. Vi tænker, at det er forår, vejret er som udgangspunkt ret godt, så hvorfor ikke. Måske skal du bruge en solcreme eller en selvbruner.

De farvede Meraki flasker.

Meraki har valgt, at lade farven på flasken følge serierne.

Meraki Pure er den rene Svanemærkede serie, der samtidig bærer mærket fra Astma-Allergi Danmark. Produkterne er milde og indeholder økologisk Aloe Vera, agurk- og olivenblade ekstrakt.  

Silky Mist kommer i klare flasker, så man kan let kan se de smukke farver. Silky Mist indeholder økologisk Aloe Vera og ekstrakter fra agurk og æbler.   

Nothern Dawn leveres i den dekorative brune farve, som er kendt fra de gamle apoteker flasker og den økologiske serie indeholder bl.a. ekstrakter fra gulerødder, persille og økologisk Aloe Vera.

Linen Dew leveres i grønne flasker med hvide etiketter og den indeholder bl.a. økologisk Aloe Vera og ekstrakter fra blåbær. Produkterne i serien er dejlige forfriskende og velegnede til alle hudtyper.    

Harvest Moon leveres i grønne flasker med grøn etikette. Harvest Moon er serie til mænd indeholder blandt andet ekstrakter fra kaktus. For at få et bedre overblik over produkter til mænd, så klik på dette link til herreprodukter.

Solcreme og selvbruner.

Uden for de førnævnte har Meraki udviklet en lang række specialprodukter til pleje af hænder, fødder, hår og flere andre ting. Det er utroligt vigtigt at have styr på egen og familiens solcreme, så vi har samlet alle produkterne i en kategori, så du let kan få et overblik over de produkter vi kan tilbyde, klik her på link til solcreme.

Meraki håndsæbe.

Håndsæberne er meget populære og de er herover sorteret i serier med andre produkter, så er du interesseret i Meraki håndsæberne, så klik på dette link til alle vores flydende håndsæber.

Meraki opvask og opvaskebørster.

Se de mange opvaskemidler og refill flasker, vægophæng og de prisvindende opvaskebørster. Se kategorien for opvaskemidler, hvor Meraki produkterne i denne kategori er samlet.