Meraki hudpleje med Miljø og Svanemærket.

Danske Meraki har et kæmpe sortiment af produkter til hårpleje og kropspleje foruden solpleje, duft diffuser og opvaskemidler. Herunder er Meraki opdelt i serier og alle produkterne kan du læse mere som de forskellige Meraki serierne. Aktuelt er der stor rabat på udvalgte Meraki Pure og Meraki Silky Mist produkter.

« 1

Meraki hudpleje og hårpleje

Herunder følger en kort beskrivelse af Meraki produkterne i den rækkefølge som de er præsenteret for at give et hurtigt overblik.

Meraki Pure serien: Meraki Pure er i første omgang kendetegnet ved flasken, som enten er hvid eller brun med hvid etikette. Meraki Pure serien indeholder produkter til hårpleje, kropspleje og håndpleje til alle hudtyper, til mænd og kvinder og til alle aldersgrupper. Ingredienserne er i alle Meraki produkterne milde og neutrale ingredienser, fri for farve, parfume og med økologiske ingredienser, samtidig er Meraki Pure mærket med Svanemærket, Astma-Allergi Danmark og Ecocert Cosmos Organic.

Meraki Northern Dawn serien: Meraki Northern Dawn er kendetegnet ved de brune flasker, som minder om gamle apotekerflasker blot med ørkensand farvede etiketter. De gennemgående dufte i serien er frisk appelsin, cederetræ og balsamico, så det samlede duftindtryk fremstår let og ikke gennemtrængende. Meraki Northern Dawn serien er den største Meraki serie og indeholder produkter som Meraki Northern Dawn shampoo, Body wash, Body Lotion, flydende håndsæbe m.fl. Northern Dawn serien indeholder desuden en eksfolierende sæbe og deodorant. Meraki Northern Dawn er mærket med Ecocert Cosmos Organic mærket.

Meraki Linen Dew serien: Meraki Linen Dew er umiddelbart kendetegnet ved de grønne flasker med de hvide etiketter. De gennemgående dufte i denne serie er den friske pebermynte i kombination med den klassiske patchouli duft. Meraki Linen Dew serien indeholder produkter til kropspleje og håndpleje, men ikke shampoo og conditioner. Linen Dew er mærket med Ecocert Cosmos Organic.

Meraki Silke Mist serien: Meraki Silky Mist produkterne er kendetegnet ved den klare flaske og etiketten i en farve beskrevet af Meraki selv som knækket hvid. Silky Mist serien indeholder blandt andet aloe vera og jojoba olie og seriens produkter kan anvendes af både mænd og kvinder og med alle hudtyper. Meraki Silky Mist produkterne er mærket med Ecocert Cosmos Organic mærket. Serien udgår fra Meraki sortimentet, derfor kan du i Fjordbutikken se, at de sidste Meraki Silky Mist produkter sælges med en stor rabat.

Meraki Harvest Moon serien: Meraki Harvest Moon produkterne er dedikeret til mænd og derfor er designet også lavet mere maskulint med de grønne flasker, mørk grønne etiketter og hvid tekst. Harvest Moon serien indeholder blandt andet aloe vera, olivenolie og ekstrakter fra kaktus og duftnoter af rosmarin. Meraki Harvest Moon er mærket med Ecocert Cosmos Organic. Foruden denne gode herre serie fra Meraki, så kan du finde supplerende produkter ved at klikke på dette link til Herreprodukter og du kan altid komme tilbage hertil.

Meraki solcreme og selvbruner produkter

Meraki har udviklet flere produkter så du kan beskytte dig mod solen og dens skadelige stråler. Meraki solcreme fås med forskellig solbeskyttelsesfaktorer, som vælges afhængig af hudtype og den mængde sol du forventer at blive udsat for. Meraki har også udviklet et par self-tannings produkter, selvbruner og en fordelingshandske, så du ikke får produktet smurt udover hænderne. Foruden disse Meraki solcremer og self-tanning produkter, så kan du finde supplerende produkter ved at klikke på dette link til solcreme, du kan altid og let komme tilbage hertil. I afsnittet om solcreme får du mere information om brug af solcreme og hvad du skal gøre hvis du har fået lidt for meget.

Meraki shampoo og conditioner

Meraki har udviklet flere nye shampoo typer og derfor er f.eks. Linen Dew shampoo og Silky Mist shampoo udgået. De nye typer Meraki shampoo er henholdsvis Meraki Volumising Shampoo og Meraki Moisturising Shampoo som fås i både den klassiske 490 ml Meraki flaske med pumpe og den store 1000 ml flaske som også er monteret med pumpe. Den nye Meraki Volumising shampoo blev ”Vinder af Danish Beauty Award 2022”. Vi du se mere, så klik her på shampoo, så kan du sammenligne Meraki Shampoo med andre danske typer shampoo. 

Meraki duftlys og diffusere

Meraki duftlysene er milde i duften, hvor duften komme fra naturlige planteolier. Diffuserne kommer i to forskellige design, så du kan skabe det rigtige udtryk i rummet samtidig med den duft du ønsker. Den ene serie af Meraki diffuser er en klar flaske med de sorte kontrastfyldte bambuspinde, den anden serie er kendetegnet ved de krogede rene som duften fordamper fra. Vil du se flere og andre diffuser og duftlys så klik her, du kan let vendte tilbage hertil.

Meraki opvaskemiddel og opvaskebørster

Meraki opvaskemiddel fås nu i fire forskellige serier, hver fås i plastik flasker med enten 490 eller 1000 ml. Hver af disse Meraki opvaskemiddel serier er karakteriseret med forskellige farver af flasker og matchende etiketter. Set i lyset af, at opvaskeflasken er flyttet fra køkkenskabet, til ved siden af køkkenvasken, så er design og farve blevet et vigtigt element. Vil du se andre end disse Meraki opvaskemidler, så klik her på opvask og køkken, her finder du også midler til opvaskemaskinen.