Saltskrub er velvære i dit brusebad

Skrub med salt og olie

Saltskrub er det perfekte plejeprodukt, når du vi fjerne de døde hudceller på arme, ben og de steder på kroppen, hvor du trænger. Brug hænderne til at gnide produktet ind ikke en svamp, da den suger olien og delvis saltet til sig, så effekten mindskes. Læs mere om saltskrub nederst på denne side.

Hvad er Saltskrub?

Saltskrub består af et skrubbemiddel og en olie foruden lidt duft. Badeanstalten, Beaute Pacifique og Munkholm er alle danske producenter af bodyskrub eller saltskrub. Badeanstalten og Munkholm anvender begge havsalt som skrubbemiddel, mens Beaute Pacifique bruger et rest papirprodukt som opløses i vandet, så det lige som salt ikke belaster miljøet. Nogle producenter bruger microplast, det tager Fjordbutikken afstand fra og det indgår ikke i nogle af de produkte vi tilbyder.

Saltskrub bruges i typisk i brusebaddet når du har vasket kroppen. Saltskrub tages op af glasset med en spiseske og slås ud i håndfladerne, og brug hænderne til at at fordele saltblandingen. Kør saltet rundt i cirkelbevægelser, men undgå ansigtet og andre følsomme områder. Når du er færdig skylles saltet og den overskydende olie bort. Behandling er færdig og huden er nu blød og fugtmættet, så de næste par dage er det ikke nødvendigt, at bruge en bodylotion.

Til ansigtet anvendes en særlig ansigtsskrub eller facial scrub.