SuperFruit

Beaute Pacifique SuperFruit er en hudplejeserie til den unge hud. Serien bygger på ekstrakter fra nordiske superfrugter såsom tyttebær, havtorn og multebær. Produkterne giver fugt, mindsker rødme og urenheder og har udglattende effekt på huden, hvormed de første tegn på fine linjer og pigmentforandringer udskydes.

Beaute Pacifique SuperFruit til den unge kvinde

Som ung kvinde i starten 20-30 års alderen er det, selvom man endnu ikke har oplevet de første aldringstegn, stadig vigtigt at pleje sin hud, så den kan holde sig ung så længe som muligt. xxx Selvom man hele tiden får at vide, at det er vigtigt at vælge hudplejeprodukter, som passer lige præcis til sin hudtype, så er det faktisk også vigtigt at vælge hudplejeprodukter ud fra hvilken alder man har. Huden ændrer sig meget gennem årene, og man kan derfor ikke benytte de samme hudplejeprodukter som 20-årig, som man kan når man er 45 år.

Som 20-årig er din hud blød og smidig, og så har den en flot glød. Dette er selvfølgelig en generel anseelse, hvor man ser bort fra forskellige hudproblemer, såsom uren hud, som man ofte kan have som teenager eller ung kvinde i 20’erne. Kvinder i starten af 20’erne har stram og elastisk hud, fordi endnu ikke har oplevet de første aldringstegn og har derfor kun brug for en let pleje.

Det er vigtigt ikke at bruge en dagcreme eller natcreme, som er for skrap for huden, for det kan den unge hud slet ikke tåle. Den unge hud har mere brug for fugtgivende plejeprodukter, som er udviklet til at forstærke og beskytte huden. Deres næringsgivende ingredienser skal kunne bevare hudens egenskaber, så den kan holde sig ung så lang tid som muligt – og så skal den selvfølgelig forebygge urenheder og rødme.

Beaute Pacifique Superfruit er udviklet og produceret i Danmark.

Nyttige links: Måske har du brugt en almindelig ansigtscreme, link til alle vores ansigtscremer, men vil du gøre lidt ekstra, så prøv Superfruit seriens produkter. Når du ikke længere er så ung og aldersforandringerne bliver tydeligere, så overvej enten Creme Metamorphique natcreme eller Paradoxe serien.

Hint: Ung hud producerer ofte mere fedtstoffer end nødvendigt. Uren hud ses oftere i de unge år, derfor skal du være ekstra opmærksom på afrensning af huden. Har du uren hud, så læs også om Super 3 Booster.