Hvad skal jeg gøre ved uren hud?

Har du brug for akut hjælp for at fjerne synlige hudorme uden at efterlade synlige klemmærker, så læs videre. Hudorme sidder i overhuden og de kan sidde godt fast, derfor kan du hjælpe dem ud ved at varme huden op og dermed gøre den blød. Varm vand kan bruges, men endnu bedre er det, at holde en frotté vaskeklud over en vand med kogende vand, så kluden opsuger dampen. Læg derefter vaskekluden over ansigtet og lad det virke nogle minutter. Hudfedt i overfladen løsnes og dermed forsvinder noget af det som binder hudormen, så klem nu forsigtigt hudormen ud. 

Ansigtsmaske mod hudorme.

En ansigtsmaske eller lermaske er effektiv mod hudorme, uren hud og til almindelig dybderensning. Nogle ansigtsmasker er i pulverform og skal blandes med vand mens andre er færdigblandede og klar til brug. Vask først huden med lunkent vand, så overflade urenheder og fedt fjernes, brug gerne en mild sæbe og påfør derefter ansigtsmasken. Ansigtsmasken skal have tid til at virke og det vil du opleve ved at huden tørre ind og huden bliver stram, men det er langt fra nok for ansigtsmasken er tykkere hvor den sidder i hudens revner, huller og sprækker, så det er vigtigt at masken får lov til at tørre helt ind og det kan tage 15-20 minutter eller længere. Lermasken eller peel-off masken virker ikke bedre ved at komme et tykt lag på, det er vigtigere at du får den masseret ned i huden. 

Ansigtsskrub.

Er huden i dit ansigt ru og ujævn, så kan det skyldes et overskud af døde hudceller som ikke har sluppet huden. Du kan effektivt slibe overfladen med en Face Skrub som fjerner de døde hudceller. En Face Skrub må ikke forveksles med en body scrub eller en saltskrub og de er meget grovere og bruger du dem, så skader du den tynde hud i ansigtet. Du bør kun bruge en ansigtsskrub en gang om ugen, så huden kan nå at regenerere sig.

Ansigtsrens må ikke stå alene.

Uanset om du har dybderenset huden med en ansigtsmaske eller ujævnet og fjernet døde hudceller med en ansigtsskrub, så må du ikke stoppe ansigtsbehandlingen her. Din fine rensede hud står nu fuldstændig åben og er letpåvirkelig for urenheder i luft og ved berøring. Er det aften, så brug en dybdevirkende Super 3 booster fra Beaute Pacifique som har et højt A-vitamin indhold og propolis som bekæmper bumser og modvirker ardannelse. Om dagen skal du bruge en ansigtscreme som lægger sig i overfladen og beskytter huden, men samtidig reduceres hudens fordampning. 

Hint: Har du fedtet hud, så er daglig vask med en mild sæbe, rensemælk eller en renseskum et must. Holder du ikke huden ren og fedtfri, så øges risikoen for uren hud.