Beaute Pacifique | Masser af gode tilbud.

Vi har ofte tilbud på udvalgte Beaute Pacifique produkter eller har særligt fokus på en bestemt type produkter. Disse tilbud understøtter vores kampagner på de sociale medier og i vores nyhedsbreve. Vi arbejder lige nu på, at udnytte sociale medier bedre og det samme med nyhedsbrevene, så du ikke går glip at de gode tilbud. Læs meget mere om produkterne nederst på siden.

Aktuelt har vi fokus på Cellulite også kaldet appelsinhud selvfølgelig fordi nu da varmen er på vej frem, så er ærmelængde og bukselængden på vej mod den korte side.  

Beaute Pacifique og vores ekspertviden

Fjordbutikken var en af de første webshops der kom til at forhandle Beaute Pacifique og som tiden går, så vi nu har vi solgt og selv brugt produkterne i hele 17 år. Vi er uddannet som Beaute Pacifique produkt eksperter og kan derfor assistere hvis du er i tvivl om, hvad der er et det rette valg for dig.

Beaute Pacifique forebygger aldersforandringer

Vores hud påvirkes af forskelligt vejr og indeklimaet, men uanset hvad vi gør, så kikker vi alle ind i det, som vi med et pænt ord kalder aldersforandring. Ja, vi bliver alle ældre, men med de rigtige og effektive produkter til hudpleje, så kan vi udsætte den uundgåelige ældningsproces. Beaute Pacifique vil gerne hjælpe dig, så du kan holde din hud pæn i længere tid og det gøres ikke alene ved at tilsætte A-vitamin til cremen. Den store effekt opnås med den særlige metode som Beaute Pacifique har udviklet og har fået patenteret, så helt unikt kan flere Beaute Pacifique cremer transportere A-vitaminet ned igennem hudens lag, ned i underhuden, hvor den har den store effekt. En creme med A-vitamin, som ikke trænger ned i underhuden har kun en minimal effekt. Fra Beaute Pacifique er flere produkter effektive mod aldersforandringer og som tidligere nævnt har vi Creme Metamorphique, men også Paradoxe- og Super 3 produkterne med denne effekt. Herover er alle Beaute Pacifique produkterne oplistet, men er du kun interesseret i produkter mod aldersforandringer og natcreme, så klik på dette link til A-vitamin creme.

Beaute Pacifique, videnskabeligt dokumenteret

Da Creme Metamorphique kom på markedet i 1997, så kunne Beaute Pacifique, som det eneste firma nogensinde, dokumentere evnen til at forynge huden signifikant. Produkterne er udviklet, så de anpriste virkninger både kan måles objektivt via ultralydsscanning og ses i spejlet. Andre cremer indeholder A-vitamin, men ingen har den patenteret evne til at transportere A-vitaminen transporteres ned i underhuden, hvor den har sin effekt. De nanometriske dråber fra Squalane er en effektiv transportør af A-vitamin og andre aktive olier fra overhuden og ned til dybereliggende vækstlag.

Lægeordinering af Beaute Pacifique produkter

Der findes mange og store konkurrenter til Beaute Pacifique på markedet, men Beaute Pacifique adskiller sig på mange områder markant fra alle andre. Ud over at være et 100% dansk firma, så sidder der i dag et forskerteam i Hadsund, som undersøger utroligt mange ingredienser, for at finde frem til de mest effektive ingredienser og hvordan de skal behandles, så de får den bedst mulige effekt. Beaute Pacifique arbejder meget videnskabeligt med produkterne og dokumentationen og den påviste effekt er meget høj, faktisk på grænsen til at være som medicinske produkter. Alle produkter har en indiskutabel effekt, men udviklingen har også ført til et ekstra sortiment, faktisk en hel serie kaldet Beaute Pacifique Clinical, som er en række professionelle produkter, som i fagkredse kaldet "kosmetiske" som er effektive mod forskellige hudlidelser og disse produkter fås kun efter lægeordinering. 

Beaute Pacifique shampoo og balsam

Der er mange Beaute Pacifique produkter herover og selv om vi har ordnet dem i rækkefølge, så kan du med fordel klikke på dette link til Shampoo, så finder du ikke alene Beaute Pacifique shampoo og balsam, men også andre danske fabrikater.

Danske hudpleje produkter

Beaute Pacifique er trods det franskklingende navn, som betyder ”Skønhed fra havet”, et 100% dansk firma med udvikling og produktion i Hadsund, som ligger lidt nord for Randers. Beaute Pacifique blev etableret i 1997 og deres første produkt, som dengang trak store avisoverskrifter, var en A-vitamin creme med navnet Creme Metamorphique, den præcist samme creme som stadig produceres. Produktet var og er så effektivt, at det ligefrem anbefales at man ikke bruger cremen hver dag i den første periode. Denne nyhed var stor i 1997 og nyheden er stadig lige så aktuel, for ingen andre produkter kan matche denne creme og dens effekt. Creme Metamorphique er i dag mere en 25 år senere stadig et af de bedste sælgende produkter fra Beaute Pacifique.