Beaute Pacifique | Masser af gode tilbud.

Vi har ofte tilbud på Beaute Pacifique produkter til ansigtspleje og kropspleje. Vi tilpasser vores kampagner til årstiden, så når det sommer, så er der tilbud på solcreme, er det vinter så er der særlig fokus på hudplejeprodukter til tør hud.

Vores hud påvirkes altid af forskelligt vejr og om vi opholder os ude eller inde. En ting kan vi ikke se bort fra, det er aldersforandring. Ja, vi bliver alle ældre, men med de rigtige effektive produkter til hudpleje kan vi udsætte det uundgåelige. Vi vil gerne hjælpe dig, så du kan holde din hud pæn endnu længere og det gør vi med de forebyggende Beaute Pacifique produkter med A-vitamin. Effektiv mod aldersforandring er blandt andet Creme Paradoxe, Serum Paradoxe, Creme Metamorphique og Super 3, som er de produkter med flest aktive ingredienser og dokumenteret effekt. 

 

Beaute Pacifique, ekspertviden

Fjordbutikken var en af de første Beaute Pacifique webshops og i mere end 16 år har vi selv brugt og solgt de fantastiske produkter. Vi er uddannet som Beaute Pacifique produkt eksperter og kan derfor assistere hvis du er i tvivl om, hvad der er et det rette valg for dig.

Dansk hudpleje

Beaute Pacifique er et dansk, med udvikling og produktion i Hadsund, som ligger mellem Randers og Aarhus. Det fransk klingende navn betyder skønhed fra havet. Succesen startede allerede med det første produkt, en A-vitamin creme, Creme Metamorphique, hvor ingredienserne var så effektive, at du som kunde blevet anbefalet at være varsom og starte op med at bruge produktet hver anden dag. Produktet er stadig et af de bedst sælgende.

Videnskabeligt dokumenteret

Da Creme Metamorphique kom på markedet i 1997, kunne cremen som det eneste hudplejeprodukt i verden dokumentere evnen til at forynge huden signifikant. Produkterne er udviklet, så de anpriste virkninger både kan måles objektivt via ultralydsscanning og ses i spejlet.

Ikke som de franske! 

Der findes mange og store franske konkurrenter på markedet, men Beaute Pacifique adskiller sig på mange måder fra dem. Ud over at være dansk, så vælges kun ingredienser som rent faktisk har en dokumenteret effekt. Beaute Pacifique har f.eks. ikke blot en A-vitamin creme, men fortæller også hvor kraftig produktet er. Der anvendes ikke farve, parfume eller parabener i produkterne. Sidst men ikke mindst, så koster de danske produkter mindre end de store mærkevare mærker. 

Beaute Pacifique shampoo og alle de andre gode.

Der er mange Beaute Pacifique produkter og selv om vi har ordnet dem i rækkefølge, så kan du med fordel klikke på dette link til Shampoo, hvis du vil vide mere om hår, hårtyper, klik her for flere type shampoo også fra andre danske fabrikanter.